GALAXY Tab 3 Sahibi Olan Var Mı ?
-
Merhabalar,
Bu tableti almayı düşünüyorum yanlız dh de wifi düşük demişler.
Maksat ödev yapmak olacağı için iyice kıllandım.
Acaba tab 2 tab 3 t-210 7.0 sahibi olan kimse var mı?
Ona ödev sitesini göndersem flash ödevlerin açılıp açılmayacağına bakabilir mi ?
-
Ben çok araştırdım tab3'ün wifi sorunu varmış.Yakın mesafede sorun yok ama uzaklaştıkça sorun çıkarıyormuş.Ben de tablet almayı düşünüyorum.Aklımda Samsun tab3 ve Acer iconia a1-810 var.Acer almayı düşünmediğim için araştırmamıştım ama sanırım her anlamda Acer daha iyi gibi görünüyor.
-
aybke bunu yazdı
Ben çok araştırdım tab3'ün wifi sorunu varmış.Yakın mesafede sorun yok ama uzaklaştıkça sorun çıkarıyormuş.Ben de tablet almayı düşünüyorum.Aklımda Samsun tab3 ve Acer iconia a1-810 var.Acer almayı düşünmediğim için araştırmamıştım ama sanırım her anlamda Acer daha iyi gibi görünüyor.
Bana o ödev sitesini stabil açan tablet lazım.
Karabük Üniversitesinde bazı ödevler flash olarak yapılmış netten yapıyorsun. Ne gerek varsa artık.
İşin kötü tarafı internete yurt ağından bağlanıyoruz. Buda wifi nin düşük olacağını gösteriyor bu yüzden bu tableti iptal edeceğim artık.
-
http://www.acer.com.tr/ac/tr/TR/content/model/NT.L1CEE.004
Burada Acer için yapılmış yorumlar var. Para sıkıntı değil diyorsan Samsung tab3 8inc olan modeline bak.7inc'e oranla daha iyi performansı var.
-
Tab3 210 aldım. Vatan bilgisayar 400 tl.
Flash destekli tarayıcı kurdum çok ala istediğim uygulama çalıştı.
Şimdilik her şey iyi. Eşek hızındaki yurt internetine sorunsuz bağlandı kopma donma olmadı.
-
zeybekustasi bunu yazdı
Tab3 210 aldım. Vatan bilgisayar 400 tl.
Flash destekli tarayıcı kurdum çok ala istediğim uygulama çalıştı.
Şimdilik her şey iyi. Eşek hızındaki yurt internetine sorunsuz bağlandı kopma donma olmadı.
hocam bende kbü'deyim.
tpu'ya mı gırıyorsun sen tab3 tabletten? her gün quiz olacakmış o yeterli oluyorsa bende laptopa 120 liraya batarya alacağıma netten tab3 alayım kendıme bır tane?
hazırlık mısın birde?
-
Cridak bunu yazdı
abi yeni aldık bogazımızda kaldı ınmıyor mıdeye :@
neden hocam bende almayı düşünüyordum.
-
ben teknosadan 400 liraya aldım.. wifi problemi var diyenler cihazda deil wifiyi dağıtan ttnet modemine laf atın canlarım ciğerlerim :) üniversitede açık alan wifi var canavar gibi kullanıyorum.
tableti koyu renk al .. ben kahve aldım arkadaş beyaz aldı.. dizi film izlerken çerçeveye bakmaktan diziye odaklanamıyor :D -
birazdaha bekleyin, bana beleş gelecek tahribat a satarım ucuzundan ;)