Galaxy Tab Veri Kurtarma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

Arkadaşım rica etti benden içersinde önemli fotoğraflar varmış cihaz önemli değil ama fotoğraflara kesinlikle ulaşmak istiyormuş.

Cihaz şarjdaymış akşam, sabah bakmış açılmıyormuş.

Güncelleme mi yaptı, yaparken elektrik mi gitti noldu tam olarak bilmiyorum.

Düşme vs. gibi donanımsal bir şey yok sanırım.

İçersindeki fotoğrafları kurtarmanın bir yolu var mıdır?

İmza...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

Sorduğum sorulara hiç cevap gelmiyor "Forumda bana karşı gareziniz mi var!?" diye isyan edicem. :|

Naptım ben size?

Tavuğunuza kışt mı dedim?

İmza...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

up.

niye cevap yok lan burda :/

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

USB den bilgisayara bağlasın, disk sürücüsü olarak çıkarsa Recuva indirip o sürücüyü taratmayı denesin

Umudum yok, maksat cevap :)

edit :

o sorun bendeki galaxy tab dada oluyor. Power düğmesine iyice(Tırnakla) uzun süre bastırsın

DE5TROY3R tarafından 31/Ara/13 02:38 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Bir linux distrosu ile pc yi aç.

Cihazı recovery moda alıp usb ile pcye bağla.

Linux un otomatik bütün sürücüleri görmesi lazım, sonra photorec gibi bir yazılım ile içindeki bütün verileri kurtar.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falcon
    falcon's avatar
    Erkek

Kendi hafızasında ise androdi reccovery programlarla deneyebilirsin 

Kartta ise zaten alırsın sorun olmaz 

Yanlız bilgisayara usb ile baglaadıgında görmez ise arkadasın dediği gibi recovery modda dene ondada olmazsa cihazaın donanımsal değil yazılımsal brick dediğimiz olay olmuştur yazılım atılması lazım cihazın calısması için yazılımı atarkende wipe formatladığı için geri kurtarma şansın yoktur

Benim htc telefonum calındı alan lavuk sıhhıyedeki ankara pasajına götürmüş Allahtan ordaki tanıdığımz esnaflardan birine götürmüş fakat eleman telefonda güvenlik kilidi oldugu için bilgisayara baglayıp box cihazı yardımıyla format atmıstı sonradan benim oldugunu farkedip beni cagırdı hır gür falan derken neyse demem oki o htcdeki resimlerim videolarım hepsi gitti 

Ki ben amatör olarak veri kurtarma işi yapıyorum ona ragmen hicbir şekilde gelmedi 

İşin profesyonel kısmı ise şudur cihazın hafıza çipini söküp içinden veri alabiliyor firmalar cok fahiş fiyatlara 

Vurur yüze ifadesi Hyper-V sistemcilerin bitanesi
Toplam Hit: 640 Toplam Mesaj: 6