Galiba Google"I Hackledim!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

Başlık biraz garip oldu ama bu başlığa bilgisayar,hack,internet'le ilgili komik anılarımızı paylaşalım diye açtım.madem ki ben açtım ilk olarak başlıkla alakalı bir olayı anlatayım..geçen sene cafe'de çalışırken.15/16 yaşlarında kafayı hackle bozmuş ama hiç birşey bilmeyen bir eleman vardı.benim flood programlarını karıştırırken birden yana döne bağırdı..Abiiiiii koş koş koş galiba gogıl'ı hekledim dedi.bütün cafe çocuğun başına toplandık.bir baktık ki boş explorer sayfası açmış adres çubuğuna www.google.com yazmış.ama bağlantı koptuğu için sayfa görüntülenemiyor hatası vermiş..öeaağhh bea demiştik:)

bundan 7/8 sene önce gene internet cafe de çalışırken.çocuğun teki gelmişti gene 15 yaşlarında.sonra dedi abi ben chatleşmek istiyorum bana sayfa açar mısın.bende ön masadaki hatunlarla ilgilendiğim için sesli olarak anlattım.aramızda şu diyalog geçmişti

-interneti aç

-tamam abi

-oraya www.superonline.com yaz. 

-tamam abi.süper neydi?

2.dk sonra

-abi bu bilgisayar bozuk açmıyor

-hay ebeni bekle geliyorum.

-çocuğun yanına gittiğimde ne görüyim.internet'i açmış adres çubuğuna da aynen

dabulyudabulyudabulyu.süperonlayn.com yazmış.

sonra gene cafede çalışırken mahallemizin kro gençleri aşiret halinde gelmişlerdi.tabii cafede kızda var 3 tane hepsi bir pcye geçmişti.birinin adı şeyhmuz olan eleman taa anasının nikahındaki pc de oturan amcasının oğlu ferdi'ye şöyle seslenmişti.

-looo şehooo bu kız bana asele yazmış asele nedemek?

-ingilizce seni seviyorum demek

-pekiyi ben ne yazcam

-pls yaz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    hahahahah :D:D asele nedir? seni s. ben ne yaziim: pls yaz :D bunu sevdim.

sanılanın aksine...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

Geçenlerde internette dolaşırken bilim teknik dergisinin sitesinde açık bulduğumu sandım.Ben bu hosta nasıl girerim falan derken bi bakayım bu sistemin ne açığı varmış diye.

Gözüme apache Tomcat/5.5.9 yazısı takıldı ondan sonra bunun açıklarını arattım.Bulabula şöyle bişey buldum

hostname/;index.php yaparsak dosyaları falan görebiliyomuşuz herneyse bende hemen aşağıdaki adrese

http://services.tubitak.gov.tr/edergi/ortak/password.jsp  ; koyarak denedim

http://services.tubitak.gov.tr/edergi/ortak/;password.jsp sonra bi baktım dosyalar gözüküyo.Tabi o ara vücut ne hormonu salgılıyosan kafa gidiyo insanın.Lan dedim şimdi ben bunu hosta ne yaparım.Baktım baktım i halt bulamadım.ONdan sonra msnde renegedealien vardı ona yolladım linki tabi ben zannediyorum açık buldum hosta girdim.rene banaaşağıdaki linki yolladı bende sonra yaptığım salaklığı fark ettim.

http://services.tubitak.gov.tr/edergi/ortak/

O gün bu tarz bi kaç şey daha yaptım ama büyük ihtimalle hormonlarla ilgili.Çünkü bi anda garip bişey çıkınca karşına affallıyosun.Birde bazı şeylerin unutunca olay baya komik oluyo.

Birde şöyle bir anım var.Bi arkadaş vardı okuldan sonra takılırdık site mite yıkardık okul sonrası streesi öyle atar deşarj olurduk.Herneyse birgün ben şu site mdblerini indirelim bakarız eğlenceli olur falan dedim.YArım saat içinde baya mdb indirdik.Eleman bi anda bana baktı filmlerdeki psikopatlar gibi gülmeye başladı.Daha sonra tarihi lafını söyledi " Birgün gelecek dünyadaki tüm mdbler bizim olacak" :D baya gülmüştüm

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

:D nıhaahha italyan seninkiler de güzeldi. evet ya vücud çok çeşitli hormonlar salgılıyor. mesela ben günah veya yanlış olduğunu bildiğim kötü birşeyi yapmayı düşündüğümde böyle kafama bişe olup geçiyo. nasıl tarif etsem bilmemki. ilk harflre baksana :P kafam bi anlık duruyo gibi oluyo. anlıyorum bu yanlış bişe yapmıyorum :D

sanılanın aksine...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    Başka böyle hikayesi olan yok mu ? Komik oluyo okuması ama yok sanırım :D

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

bizim kafe hep komaedi zaten. hele playstation oynarkenki sövmeler öldürür seni gülmekten :D serdar, halit ve hikmet abi var. bunlar çok komik sövüyolar aq :D

bizim kafe alem yaa. [Akçaabat Abicuk İnt. Kafe, Bilardo, Masa Tenisi. Bekleriz efem :D ]

sanılanın aksine...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

bizimde cafedeki krolar kızlarla chatleşmeye calısıolar.

Ugur die bi cocuk var msn de böle yazısıor. sanki adam karsısında :D

adam yazıor buna normal biçimde

ugur naber abi

bizimkiside adama hem yazıo hemde sesli sölüo

iyi abi senden ne haber Entır :D

abi duydun mu esra geldi pazr günü buraya ona iyi caktım caktım derkende entıra bi vuruyo gül gül ölmekten canlı yaşamanız laızm yerlere yatarsınız :D

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    qaMbLer bunu yazdı:
    -----------------------------

bizimde cafedeki krolar kızlarla chatleşmeye calısıolar.

Ugur die bi cocuk var msn de böle yazısıor. sanki adam karsısında :D

adam yazıor buna normal biçimde

ugur naber abi

bizimkiside adama hem yazıo hemde sesli sölüo

iyi abi senden ne haber Entır :D

abi duydun mu esra geldi pazr günü buraya ona iyi caktım caktım derkende entıra bi vuruyo gül gül ölmekten canlı yaşamanız laızm yerlere yatarsınız :D
    -----------------------------

çet yaparken yazacağı şeyleri söylüyo öyle yazıyo :D:D:D asmdnafdaşndşa
    bigünü videoya çek de yayımla burda daa. iyi güleriz aq :D hadi hadi yap bunu

sanılanın aksine...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

cep telefonumu alınca yapıcam el yüz ve vucut haraketlerini görmeniz lazım

abi kavga var gelion mu   dio adam

bizim ki yok abi gelmem

dieri gel be abi sikcez cocukları

bizimki  abi ben ne diom sen dion adamı ayar etme lan Entır :D

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
Toplam Hit: 1212 Toplam Mesaj: 9