folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Galiba Yurt Kaydım Silinmiş

Galiba Yurt Kaydım Silinmiş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

çok salakça olucak ama yurt ücretini yatırmayı unuttum yani aklıma bile gelmedi son 2aydır bugün kyknın sitesinden yatırayım dedim ama kayıt görünmüyor bunun için yapılabilecek bir işlem varmı şimdiden teşekkürler

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

geçmiş olsun çok zor :(

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

kyk konusunda başıma gelmeyen kalmadığı için hemen her türlü sorıun hakkında bilgim vardır bana sorabilirsiniz :))

cevap:

tekrar depozito ödeyeceksin kayıt olacaksın. 

ancak iki ay çok uzun bir süre almayabilirler. tam kayıt zamanı acele yurda koş.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Kyk kayıt tarihleri başladı hocam depozito yatırarak kayıt olabiliyorsun ama 2 ay için birşey diyemem bende geçen sene yetişemedim yatıramadım şansıma af çıkmıştı belki yine çıkar yoksa geçmiş olsun

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amare
    amare's avatar
    Erkek

hangi dönemin yurt ücretini yatırmadın 

önceden yurt ücreti uzatılma olayı vardı bakanlık kafasına göre uzatıyordu fakat şimdi yurt ücretini ödemeyen öğrenci için her ayın   1 inde depozitosundan tahsil edilir ve öğrenciye ayın 10 nuna kadar dopozitosunu tamamlaması için süre verilir bu süre içerisinde depozitonu tamamlamazsan kalan tutar irat olarak kaydedilir.  kaydın da silinir

hangi yurt ?

amare tarafından 08/Eyl/14 18:43 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    amare bunu yazdı

önceden yurt ücreti uzatılma olayı vardı bakanlık kafasına göre uzatıyordu fakat şimdi yurt ücretini ödemeyen öğrenci için her ayın   1 inde depozitosundan tahsil edilir ve öğrenciye ayın 10 nuna kadar dopozitosunu tamamlaması için süre verilir bu süre içerisinde depozitonu tamamlamazsan kalan tutar irat olarak kaydedilir.  kaydın da silinir

hangi yurt ?

kyk hasan harakani yarı özel

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    dead_march bunu yazdı
    amare bunu yazdı

hangi yurt ?

kyk hasan harakani yarı özel

dediğigibi depozitonun kalanıda yandı

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
Toplam Hit: 787 Toplam Mesaj: 7