Galiba Yurt Kaydım Silinmiş
-
çok salakça olucak ama yurt ücretini yatırmayı unuttum yani aklıma bile gelmedi son 2aydır bugün kyknın sitesinden yatırayım dedim ama kayıt görünmüyor bunun için yapılabilecek bir işlem varmı şimdiden teşekkürler
-
geçmiş olsun çok zor :(
-
kyk konusunda başıma gelmeyen kalmadığı için hemen her türlü sorıun hakkında bilgim vardır bana sorabilirsiniz :))
cevap:
tekrar depozito ödeyeceksin kayıt olacaksın.
ancak iki ay çok uzun bir süre almayabilirler. tam kayıt zamanı acele yurda koş.
-
Kyk kayıt tarihleri başladı hocam depozito yatırarak kayıt olabiliyorsun ama 2 ay için birşey diyemem bende geçen sene yetişemedim yatıramadım şansıma af çıkmıştı belki yine çıkar yoksa geçmiş olsun
-
hangi dönemin yurt ücretini yatırmadın
amare tarafından 08/Eyl/14 18:43 tarihinde düzenlenmiştir
önceden yurt ücreti uzatılma olayı vardı bakanlık kafasına göre uzatıyordu fakat şimdi yurt ücretini ödemeyen öğrenci için her ayın 1 inde depozitosundan tahsil edilir ve öğrenciye ayın 10 nuna kadar dopozitosunu tamamlaması için süre verilir bu süre içerisinde depozitonu tamamlamazsan kalan tutar irat olarak kaydedilir. kaydın da silinir
hangi yurt ? -
amare bunu yazdı
önceden yurt ücreti uzatılma olayı vardı bakanlık kafasına göre uzatıyordu fakat şimdi yurt ücretini ödemeyen öğrenci için her ayın 1 inde depozitosundan tahsil edilir ve öğrenciye ayın 10 nuna kadar dopozitosunu tamamlaması için süre verilir bu süre içerisinde depozitonu tamamlamazsan kalan tutar irat olarak kaydedilir. kaydın da silinir
hangi yurt ?kyk hasan harakani yarı özel
-
dead_march bunu yazdıamare bunu yazdı
hangi yurt ?kyk hasan harakani yarı özel
dediğigibi depozitonun kalanıda yandı