Game Booster Öneri ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

ELimde Casper Nirvana A15HE laptop var.

8 GB RAM

1 GB Nvidia GT520M

500 GB Harddisk

Intel(R) Core(TM)i5-2430M CPU @2.40GHz 4 Çekirdekli İşlemci var.

Sleeping Dog Oynamak istiyorum fakat yüklediğimde Medium grafiklerde oynuyorum Acaba game bosster indirsem sorun çözülürmü diye düşündüm.Bu yüzden iyi bir game booster istiyorum.

Önerileriniz Nelerdir acaba ?

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sonuc ne oldu ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Çözülmez hocam. Gamebooster gibi yazılımların yaptığı katkı yok gibidir. Onun yerine kendin çalışan uygulamaları kapat sonra bilgisayarım temayı temel olarak değişitr öyle gir oyuna. Ama en fazla 1-2 fps artış olursa olur.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Çözülmez hocam. Gamebooster gibi yazılımların yaptığı katkı yok gibidir. Onun yerine kendin çalışan uygulamaları kapat sonra bilgisayarım temayı temel olarak değişitr öyle gir oyuna. Ama en fazla 1-2 fps artış olursa olur.

Nasıl çözülmez daa? Benimki işe yarıyor.

Kardeşim sana tavsiyem RAZER BOOSTER! Şu an benim pc de kurulu. Sistemim;

3gb ram win 7 ultimate

1 gb ekran ati radeon hd 56xx series

2.5 gHz

Normalde bu sistem ile metro last light, EN DÜŞÜK KALİTEDE ve HER TÜRLÜ EFEKT vb  kapalıyken oyun oynanmıyor kasıyor. ;) Ancak Razer Game Booster ile açtığımda HER ŞEY AÇIK, ULTRA da oyunu kasmadan ve aksamadan oynuyorum. ;) Razer'ın sitesinde bir ara ücretsizdi. Bir bak. Eğer ücretli olduysa buradan programı paylaşırım tekrardan.

Google search : Razer Game Booster

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Palakan hocam oha çay nescafe de yapıyormu low da açmayan oyunu ultrada açıyor diyorsun ozaman programın 100 dolar felan olması lazım razer gamebooster bende kullandım ancak bir kaç fps değiştirdi

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    palakan229 bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

3gb ram win 7 ultimate

2.5 gHz

Normalde bu sistem ile metro last light, EN DÜŞÜK KALİTEDE ve HER TÜRLÜ EFEKT vb  kapalıyken oyun oynanmıyor kasıyor. ;) Ancak Razer Game Booster ile açtığımda HER ŞEY AÇIK, ULTRA da oyunu kasmadan ve aksamadan oynuyorum. ;) Razer'ın sitesinde bir ara ücretsizdi. Bir bak. Eğer ücretli olduysa buradan programı paylaşırım tekrardan.

-palakan abi bak sana bir şey soyleyim mi sistem dese ki ' Metro: Last Light'ı çalıştırıyorum arkadaş ultra'da oynayacak '. vallahi sesini cıkarmayacak yav...

+yok ebesinin amı ali sami sen de aaaa...

baristbt tarafından 26/Şub/14 04:41 tarihinde düzenlenmiştir

http://www.leyladansonra.com/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    egitek87
    egitek87's avatar
    Erkek
    palakan229 bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

3gb ram win 7 ultimate

2.5 gHz

Hakikaten bayaa abartmışsın.bende aynı programı kullanıyorum.aynı oyunu bende oynadım.öyle ultralık bir şey yok.o sadece ram'i hafifletiyor o kadar.ultralık ekran kartıyla alakalı.ekran kartın yetersiz ise sen ne yaparsan yap programlar pekte işe yaramaz.

egitek87 tarafından 26/Şub/14 10:31 tarihinde düzenlenmiştir

Eleştridiğin birşeyi yapma! Yapıyorsan eleştirme...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Ben telefona kurdum Razer Booster'ı şu an Crysis 3 oynuyorum ultra grafiklerle FULL HD ve 3D. Gözlük bile takmadım.

krypt tarafından 26/Şub/14 10:33 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

Yalan söyleyecek halim yok herhalde burada kimseye. Kurun Pc'ye, oynayın bir deneyin aq. Amma naz yapıyorsunuz. Yok olmaz, olamaz diye. Deneyin bi abi, heee olmazsa o zaman diyin. Şu an en son ayarlarda oynuyorum. SS mi atayım illa, video mu çekeyim ne yapayım? :) Allah allah. Ben oynuyorum. İnanmak ya da inanmamak işte bütün mesele bu. Kimseyede yalan borcum yok. ;) 

Soruyu soran arkadaş. Kur pc'ne dene. Farkı zaten göreceksin.

edit: Ula zaten bu program bir ara paralıydı. Sonra parasız dağıtılmaya başlandı. Hatta programı indirirken soruyordu: Charity için para bağışlamak ister misiniz? diye.

Edit 2 : Şimdi mesajımı bir daha okuyunca size abartı gibi geldiğini anladım. Oyunu zaten normalde oynuyorum. Sadece fazla atraksiyonlu, silahlı çatışmalarda ve patlamalarda kasıyor. Genel anlamda oyunu oynayabiliyorum. :) Öyle girer girmez bir kasma sorunu yok. Yine de son seviye ayarlarda oynadığımı değiştirmez. Zaten booster fps değerini sol üstte sürekli gösteriyor. SS atabilirim, hala inanmamakta direten varsa.

palakan229 tarafından 26/Şub/14 11:28 tarihinde düzenlenmiştir

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

Teşekkürler dostum deniyorum şimdi.

NFS Most Wanted 2012 de 20-26 FPS alıyorum.

İnşallah NFS Rivalsta bi sıkıntı çıkmaz yine 26 fps civarı alsam yeter bana :)

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    palakan229 bunu yazdı

Yalan söyleyecek halim yok herhalde burada kimseye. Kurun Pc'ye, oynayın bir deneyin aq. Amma naz yapıyorsunuz. Yok olmaz, olamaz diye. Deneyin bi abi, heee olmazsa o zaman diyin. Şu an en son ayarlarda oynuyorum. SS mi atayım illa, video mu çekeyim ne yapayım? :) Allah allah. Ben oynuyorum. İnanmak ya da inanmamak işte bütün mesele bu. Kimseyede yalan borcum yok. ;) 

Soruyu soran arkadaş. Kur pc'ne dene. Farkı zaten göreceksin.

edit: Ula zaten bu program bir ara paralıydı. Sonra parasız dağıtılmaya başlandı. Hatta programı indirirken soruyordu: Charity için para bağışlamak ister misiniz? diye.

Edit 2 : Şimdi mesajımı bir daha okuyunca size abartı gibi geldiğini anladım. Oyunu zaten normalde oynuyorum. Sadece fazla atraksiyonlu, silahlı çatışmalarda ve patlamalarda kasıyor. Genel anlamda oyunu oynayabiliyorum. :) Öyle girer girmez bir kasma sorunu yok. Yine de son seviye ayarlarda oynadığımı değiştirmez. Zaten booster fps değerini sol üstte sürekli gösteriyor. SS atabilirim, hala inanmamakta direten varsa.

Hocam bide o programı kullanamadan görev yöneticisinden gereksiz uygulama ve servisleri kapatıp temayı temel olarak ayarla bakalım nasıl etki yapıcak.

Otür programların yaptığı şey aynen bu. Senin gibi pc yi ıvır zıvır açılışta uygulama dolduranlar normal oyunlarda kasma yaptığında bu tür programlar çok işe yarıyormuş gibi zannediyor. Programın aslında çok fazla bir işe yaradığı yok senin pc zaten onu ultrada oynayacak kapasitede sen kedin şişiriyorsun ondan dolayı açamıyor.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 2314 Toplam Mesaj: 11