Game Boy
-
Arkadaşlar Okula gidiceğim mesafe 2 saat flan dolmuşla. oynamk için gameboy almak istiyorum pokemon flan oynuycam seviyorum psp flan al daha iyi demeyin de gameboy idare eder beni.
ürün bu
http://urun.gittigidiyor.com/NINTENDO-GAME-BOY-ADVANCE-SP_W0QQidZZ44668559
http://urun.gittigidiyor.com/NINTENDO-GAME-BOY-ADVANCE-SP_W0QQidZZ44668515
2 sinden birini alıcam + 7 tane oyun veriyor adam size sormak istediğim acaba bir sorun cıkarmı ? alsam iyi edermiyim ? yoksa direk 0 mı alıyım ?
-
bende böyle birşey arıyordum "hemen al" seçeneği ile senden önce davrandım ve satın aldım geçmiş olsun...
2sine birden para sayacagına nintendo ds alsan daha iyi olmaz mı_?
-
VisualBoy bunu yazdı:
-----------------------------
bende böyle birşey arıyordum "hemen al" seçeneği ile senden önce davrandım ve satın aldım geçmiş olsun...2sine birden para sayacagına nintendo ds alsan daha iyi olmaz mı_?
-----------------------------sana küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum :(
şakaydi tabi h.olsun :(
2 sine birden değil siyah olanı alıcaktım yada diyerini :( siyahı istiyordum gene bir soruyum size dedim ama sağlık olsun
-
VisualBoy bunu yazdı:
bende böyle birşey arıyordum "hemen al" seçeneği ile senden önce davrandım ve satın aldım geçmiş olsun...2sine birden para sayacagına nintendo ds alsan daha iyi olmaz mı_?
-----------------------------adama ne koyar biliyormusun bu yaptığın :D
-
yaw satılmamış gözüküyor hala bakcağına alsana.
-
sir bunu yazdı:
yaw satılmamış gözüküyor hala bakcağına alsana.
-----------------------------kredi kartım yokki panxer in izmirden gelmesini bekliyom :D o gelene kadar bekliycem size danışmak istedim sadece
-
VisualBoy bunu yazdı:
-----------------------------senin bu yaptığını gavur yapmaz hacı :D
diğerinide ben alayım tam olsun :D
-
FOXXLY bunu yazdı:
VisualBoy bunu yazdı:
-----------------------------senin bu yaptığını gavur yapmaz hacı :D
diğerinide ben alayım tam olsun :D
-----------------------------modlar konuyu silebilirmi :D almadan ürünler gidicek :D
-
asdsahsahfg yazık lan adama :D ama güzelmiş alasım geldi biliyor musun:D
-
50-60 tl gba 'a verecegine git adam gibi portatif oyun konsolu (evet psp/psp-go) al bir isine yarasin. tamam bu oyun konsollarina hesaplarinin 5-6 kati fazladan para odeyeceksin ama aldigin konsol bir ise yaracak gba 'da hic kayda deger bir sey yok. sadece dandik bir renkli mario icin o para verilmez. diger konsollarda film izleme sansin oldugunu hic bir zaman unutma, zaten oyun ikinci asamada kalicak.