folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder Game Hack Detected Bu Hata İle İlgili Bilgisi Olan Varsa Yardım Edebilirmi Sevgili Müridler

Game Hack Detected Bu Hata İle İlgili Bilgisi Olan Varsa Yardım Edebilirmi Sevgili Müridler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek
    Arkadaşla şimdi ben kafe sahibiyim ve ryl2guildwars diye bir oyunu kafeme yüklemeye çalışıyorum ve akınsoft 9 kullanıyorum oyunun pach felan fıstık herşey tamam oyun game guard kullanıyor ve acmaya kalktıgımda acılıp ''game hack detected'' diye bir hata veriyor oyuna giremiyruz bölece günün hasılatı yeterince tavan yapmıyor sevgili müridler bu konuda bilgisi olan varsa bir el atsın şimdide teşekkür ederim ilginize

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zputnik
    zputnik's avatar
    Erkek
    Hoca eğer herhangi bir hata kodu veriyorsa, hata kodu içeren bir arama yaparsan google da çok daha yararlı olur.

İpimle kuşağım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek
    hocam yazdım ama yazdım ama googlede bir cevap yok

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek
    yokmu bir el atacak

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zputnik
    zputnik's avatar
    Erkek
    himmm etrafinda guild oynayan kimse var mi? Eğer varsa Game Guard klasörünü kopyala sonra cafedeki pclerde dene bakalım belki çözüm olur. Bu arada antivirus taraması yaptın mı?

İpimle kuşağım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

vürüs yok akınsoftla ilgili sanıırm bir dosyasını hack olarak görüyor guard ta sürekli pach cekiyor akınsoft kurulu degilken calışıyor ayrı bir bilgisayarımda

Toplam Hit: 11661 Toplam Mesaj: 6