Gameguard Bypass Edilmesi Hakkında (Gizli)
-
Selamlar,
Yıllaaaar önce oynadığım bir oyunda bir kaç yıl önce bir trainer yazmıştım Cheat Engine kullanarak.
Pointer vs bulup C#'ta kodlayıp çalışır halde kullanıyordum o zamanla.
Şimdi eski kullandığım undetected cheat engine'i kullanıp yeni pointer'ları bulayıp istedim ancak oyunun memory'si ReadOnly olarak değiştirilmiş. Temiz Cheat engine ile bir kaç ayarı hızlıca değiştirip kontrol ettiğimde bu ReadOnly sorununu aştım ancak bu sefer de GameGuard nprotect denen zımbırtı beni yakalıyor :D 5 10 saniye içerisinde düşüyorum oyundan.
Aramızda umarım ki vardır bu konuya daha önce kafa yormuş birisi, oyun dosyalarını açıp editlemeyi denedim beceremedim. .NSZ formatında bu dosyalar. Çok bir şey bulamadım içlerinde.
Oyun Adı : Rumble Fighter
Bildiklerimizi buradan paylaşıp bi çıkar yol bulabilir miyiz acaba ?
Konuyu da gizledim.
-
Merhabalar, bir up olsun istedim kimseden ses çıkmıyor :/
@DuPi hocamla konuştum sağolsun bir kaç bilgi verdi ancak ilerletemedim bir türlü.
-
Hala bir şey çıkaramadım.
Game Guard'ın processlerini kill edemiyorum çünkü Access Denied diyor bu yüzden bypass kısmı biraz çetrefilli gidiyor.
Undetected Cheat Engine yapayım dedim, bir yere kadar geldim ancak oyunun memory kısmı ReadOnly olduğundan editleme yapmama izin vermiyor. Cheat engine ayarlarından bunu değiştirebiliyorum ancak Undetected yapmak için uyguladığım değişiklikler Hex kısmını değiştirdiğinden driver vs sorunu çıkarıyor Cheat Engine içerisinde.
Yabancı forumlarda ilgili konuları okudum ancak bir yerden sonra herkes desteği kesmiş. Burası valla son umudum :(
-
pek bilgim yok farklı oyunlar için bir kaç araştırma yapmıştım genel olarak anticheati bypass etsen bile heartbeat olayları varmış. Sunucu ile oyun arasında ping pong hesabı veri alıp gönderiyor şifreli bir şeklide, bunu emüle edemezsen yine seni oyundan atıyormuş ( game guardda var mı bilmiyorum ama mutlaka vardır )
Bunun haricinde ac oyunda ram okuma/yazma olayına izin vermediği için belli başlı sertifikalı driverlar üzerinden bu işlemlerin yapılmaı gerektiği söyleniyor.
Nasıl yapıldığını pek araştırmadım bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim
-
Cpu-z üzerinden yola çıkarak bir şeyler yapıyordu bi arkadaş.
Windows katmanlarindan falan bahsediyordu bypass olayı için.
Ama şahsen çok uzagim.:)
-
end bunu yazdı
Cpu-z üzerinden yola çıkarak bir şeyler yapıyordu bi arkadaş.
Windows katmanlarindan falan bahsediyordu bypass olayı için.
Ama şahsen çok uzagim.:)
o arkadaşınla iletişim kurabilir misin ya da bana iletişim bilgilerini iletebilir misin ben bi konuşayım. Heartbeat olayı var benim de anladığım karadıyla, bypass kısmında ben de uzaklaştım, şuanda cheat engine'i gizleme üzerine yoğunlaştım bende.