Gaming Mouse Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tR0jaN
    tR0jaN's avatar
    Erkek

Logitech G400 gaming mouse var yaklaşık 1 haftadır bir problemim var problem şu sürekli usb'den çıkartıp takılıyormuş gibi usb sesi geliyor, anladınız o sesi :) işlerim yoğun olduğundan dolayı da böyle bir şey olunca hızlı mouse kullanamıyorum usb çıkıyormuş gibi gösteriyor ve 3-5 saniye mouse kullanılmıyor sonra tekrardan kendine geliyor bunun çaresi nedir ?

1- Başka mouse ve başka pc'de denemedim. 

2- Gaming olduğu için driver yükledim yine aynı bir sorun yok.

3- Senelerdir gaming mouse kullanıyorum ayarları hakkında bilgim var. (böyle bir problem ile defa karşılaşıyorum)

4- Laptopda ki diğer usb hubları denedim onlarda da aynı sıkıntı var. 

Başka ne olabilir bütün olasılıkları ve herşeyi yazdım. help me

TÜRK insanı kağıt para gibidir, ışığa tut içinde "ATATÜRK" yoksa sahtedir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

hacı bende de g300 var aynısını yaşıyorum. sanki usb girişi gevşek olurda oynatırsın bi bağlanır bi bağlanmaz. aynen öyle

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tR0jaN
    tR0jaN's avatar
    Erkek
    livane bunu yazdı

hacı bende de g300 var aynısını yaşıyorum. sanki usb girişi gevşek olurda oynatırsın bi bağlanır bi bağlanmaz. aynen öyle

sanırım bu logitech gaming mouselerin kronik problemi biraz araştırdım yabancılarda da sürekli bu problem var attım çöpe amk mouse'sini sokarım öyle işe MSI gaming var onu taktım hiç bir problem yok. Bundan önce Logitech Mx518 kullanıyordum onda da aynı sıkıntı vardı gittim yeni modelini aldım G400 bu da aynı sıkıntı çıkartıyor. En fazla 1 sene dayanıyor sonra patates. İbneler şimdi de G400S yapmışlar çokta güzel gözüm kaldı.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

hocam 3 tane g700 var şirkette, çatır çatır çalışıyor 2 senedir.

g500 var birsürü arkadaşımda yıllardır çatır çatır.

Sizin kablolar kopmuştur %90, ondan yapar.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tR0jaN
    tR0jaN's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı

hocam 3 tane g700 var şirkette, çatır çatır çalışıyor 2 senedir.

g500 var birsürü arkadaşımda yıllardır çatır çatır.

Sizin kablolar kopmuştur %90, ondan yapar.

Kablolarda hiç bir sıkıntı yok kocaman masada duruyor öyle kıvrım filanda yok kablolarda anlamadım gitti valla

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CosTeR
    CosTeR's avatar
    Erkek
    tR0jaN bunu yazdı

Logitech G400 gaming mouse var yaklaşık 1 haftadır bir problemim var problem şu sürekli usb'den çıkartıp takılıyormuş gibi usb sesi geliyor, anladınız o sesi :) işlerim yoğun olduğundan dolayı da böyle bir şey olunca hızlı mouse kullanamıyorum usb çıkıyormuş gibi gösteriyor ve 3-5 saniye mouse kullanılmıyor sonra tekrardan kendine geliyor bunun çaresi nedir ?

1- Başka mouse ve başka pc'de denemedim. 

2- Gaming olduğu için driver yükledim yine aynı bir sorun yok.

3- Senelerdir gaming mouse kullanıyorum ayarları hakkında bilgim var. (böyle bir problem ile defa karşılaşıyorum)

4- Laptopda ki diğer usb hubları denedim onlarda da aynı sıkıntı var. 

Başka ne olabilir bütün olasılıkları ve herşeyi yazdım. help me

hocam kesin olarak konusmayayım ama ani temassızlık oluyor mouse da standart logitech mouse sorunlarından biri (aynısını bende g500 de yaşamıştım ) yada usb portlarında sorun var tavsiyem garantiye gönder  logitech in tek iyi oldugu nokta garanti :) ve bir daha logitech e bulaşma ben g500 den sonra a4 tech bloody zl5 aldım 1 yıldır deli gibi kullanıyorum kaç defa yere düştü üzerine kahve filan döküldü bana mısın demedi mouse :)

Toplam Hit: 875 Toplam Mesaj: 7