Garanti Bankası Banka Kartı Paypalda Kullanılırmı?
-
Şimdi hocalar işbankası hesabım var orta okul yıllarımdan beri :) neyse artık iş bankasını bırakacağım
onun için bir kaç sorum var
1. Banka kartıyla netten alışveriş yapabiliyormuyum?
2. Paypal la entegre edebiliyormuyum?
gerisi mühim değil :)
edit: müşteri hizmetlerini aradım hesapda para olması dahilinde kredi kartı gibi bütün işlemleri (sanal kart dahil) yapabiliyormuşuz
-
Hocam hesap ın olursa garantiden internet şubesinden kartlar sekmesi altından MC sanal kart başvurusunda bulunursun böylece paypal ve internette alışverişte kullanırsın. Şahsen ben öyle kullanıyorum.
-
alper internet üzerinden bir sürü alışveriş yaptım ben şubeden hallediyosun internet üzerinden kullanmak için ama tek derdi bankada feci sıra bekliyorsun
-
karabuyucu bunu yazdı:
-----------------------------
Pessimistic bunu yazdı:
Hocam hesap ın olursa garantiden internet şubesinden kartlar sekmesi altından MC sanal kart başvurusunda bulunursun böylece paypal ve internette alışverişte kullanırsın. Şahsen ben öyle kullanıyorum.
-----------------------------Hocam ben gittim şubeye eleman bana kredi kartı alman lazım o zaman kullanabilirsin dedi.Beni mi yedi bu eleman?
-----------------------------Kredi kartı satmak için yalan söylemiştir hocam, benim sadece bankamatik kartı var, sanal kartı sorunsuz kullanıyorum.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Şimdi hocalar işbankası hesabım var orta okul yıllarımdan beri :) neyse artık iş bankasını bırakacağım
onun için bir kaç sorum var
1. Banka kartıyla netten alışveriş yapabiliyormuyum?
2. Paypal la entegre edebiliyormuyum?
gerisi mühim değil :)
-----------------------------netten alisveris yapabilirsin, şöyle: sanal kart hizmeti var garanti i.şubede onu kullanarak tüm kartla alışveriş yapılan sitelerden sende alışveriş yapabilirsin.
paypala entegre olayınıda bu sanal kart uygulaması ile yapabiliyorsun
-

-
ihtiyacı olan olabilir konu kalsın
-
DJ_Alper bunu yazdı:
ihtiyacı olan olabilir konu kalsın
-----------------------------aynen hesap kartı çıkartıcam bende ama hangi bankadan çıkartayım diye düşünüyorum uzun zamandır burdan takip ederim ;)
-
6 ayda 1 38tl para alıyor. Eğer otomatik fatura ödemesi kaydetmediysen kartı alırken extra genç istediğini söyle. Yaş problemi çıkartmazlarsa 6 ayda 1 10tl kesiyorlar.
-
banka kartını internete açtırman lazım
-
doganaydin bunu yazdı:
6 ayda 1 38tl para alıyor. Eğer otomatik fatura ödemesi kaydetmediysen kartı alırken extra genç istediğini söyle. Yaş problemi çıkartmazlarsa 6 ayda 1 10tl kesiyorlar.
-----------------------------yaş sorun :)
otomatik ödeme talimatı veririm sorun değil
ama şube için 20 km uzaklıktaki bşka ilçeye gidip başvuru yapmam lazım :)