Garanti Bankasini Sikayet ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Merhabalar,

Gectigimiz Kurban Bayramin dan 1 Hafta Once Bir Vadesiz Bir Hesab Acmistim. ATM karti Ise 3 is Gunu Icerisinde Gelicegini Soylemisti Yetkili Dangaloz, Fakat Ben En Az 15-20 Is Gunu Koydum Ustune Vel Hasil Kelam ATM Karti Halen Gelmedi ve Ben Suan Yurt Disindayim. Kardesim Bankaya Gittigin de Nasil Gelmez,Kuryeci Adresi Bulamamistir,Hesabi Acan Kisiye Soyleyin Kurye Adresini Subeye Versin Size de Vekalet Versin Gelin Alin Demisler.

Simdi Ben Bu Dangalagi Nereye Sikayet Edebilirim ? Burdan Turkiye de Herhangi Bir Musteri Hizmeti Numarasini Arasam Kol Gibi S*kucaklar. Ve Bu Karti Eve Nasil Gonderebilirim ? Internet Uzerinden Mail Atip Islemi Yapabilecegim Bir Yer Var mi ? Internet Bankaciligi da Yok Kart Elime Gelmedigi Icin Sifre de Alamadim.

Saygilar.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

garantiden yada kuryenetten kartınız kuryeye teslim edilmiştir takip numarasıda şudur diye mesaj geldimi.

gelmediyse henüz kart basılmamıştır yada hesabı açtırdığın şubedeki eleman eksik işlem yapmıştır. tekrardan şubeye gelmen gerekebilir.

ne diye şikayet edicenki ? etsende bişey çıkmaz. 

garanti müşteri hizmetlerini arasanda ulaşamazsın herhangi bir kartın yoksa

imzayı bıraktım basıyorum artık
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

Garanti'nin amk, 109$lık ödeme yaptık PayPal ile kafasına göre garanti 107$ parayı hesaptan ekstra çekti bundan 5-6 ay önce , parayı paypanda karşıya ödedik diyorlar. Paypal diyor kesinlikle öyle bişey yok garanti diyor öyle bişey yok . 

Dilekce verdik nerde bizim 107$ . Sonra bu mallar gidip adama Verdiğimiz 109$ ı paypaldan istemiş adamdan kesmiş PayPal da . Diyoruz dilekçe de biz 109$ mı yazdık amk , bu seferde hangi 107$ ı istiyorsunuz ...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
     yada hesabı açtırdığın şubedeki eleman eksik işlem yapmıştır. tekrardan şubeye gelmen gerekebilir.

Kendi sordugun sorunun cevabini ustte vermissin zaten. Simdi ne diye sikayet ediceksin diye sorarsan tekrae ilk cumleni okuman yeterlidir hoca.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek
    enes bunu yazdı
     yada hesabı açtırdığın şubedeki eleman eksik işlem yapmıştır. tekrardan şubeye gelmen gerekebilir.

Kendi sordugun sorunun cevabini ustte vermissin zaten. Simdi ne diye sikayet ediceksin diye sorarsan tekrae ilk cumleni okuman yeterlidir hoca.

hıhı tamam.

imzayı bıraktım basıyorum artık
Toplam Hit: 655 Toplam Mesaj: 5
garanti bankasi sikayet