folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Garanti Dahilinde Yeni Harddisk ?

Garanti Dahilinde Yeni Harddisk ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hacılar lenovo yoga 13 128gb ssd disk takılı, elimde 480GB ssd diskim var bu diski garanti dahilinde göndersem takarlar mı ? Yoksa kendim acip takmayi planlıyorum. Notebook'ta ikinci hdd yuvası var. 

https://www.youtube.com/watch?v=At-Br20OAvg

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

hocam ben samsung bilgisayarıma ssd taktıracaktım teknik servise gittim, ana merkeze yollamaları gerekmeseydi orda yaptırtacaktım yani muhtemelen kabul edilir sorun da olacağını sanmam

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

Garanyi dahilinde takmazlar.hatta ek parcada takmayabilirler.en saglami bir bilgisayarciya goturup taktirman ama laptop acilinca garantisi biter

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daft Ground
    PLaXToR
    PLaXToR's avatar
    Erkek

Bence sen içine onu tak. Garantilik bi durum olursa eskisini takıp servise ver.

If there are two or more ways to do something, and one of those ways can result in a catastrophe, then someone will do it.
Toplam Hit: 728 Toplam Mesaj: 4