Garantiarkadas.Com XSS | Üyeleri Oltaya Getirmek - Phishing | Credit : Swool
-
- Discussion
- Son zamanların popüler arkadaşlık sitesi garantiarkadas.com'daki XSS sayesinde üyelerin kullanıcı adı ve şifrelerine erişebilir, Phishing dediğimiz yöntemi ziyaretçiler üzerinde uygulayabilirsiniz.
- welcome.php? modülündeki açıktan faydalanarak, site ziyaretcilerini sosyal mühendislik zekanızıda kullanarak kendi hazırladığınız fake sayfasına girmesini sağlayabilir, bilgilerin girilmesi durumunda şifre ve kullanıcı adını kendi e-posta adresinize yönlendirebilirsiniz. Link aynı sayfa üzerinden entegre edileceği için, internet ve güvenlik konusunda zatıf birisini oltaya getirmeniz daha kolay olacaktır.
[URL] = https://ad3.garantiarkadas.com/welcome.php?affiliateID=
-
Credıt : Swool
bu sefer sormıcam sen mı keşfettın dıye..
+ netloq XSS ısteruk :P
-
Son verdiğim linki C/P ile adres çubuğuna yapıştırın. Direk tıkladığınızda XSS sayfasını açmaz.
-
Evet netlog xss isterük :P katılıyorum :D nede olsa paradan önemli şeyler var demi :D :P xD
-
...
-
hepsine yapılır netlogada bekleyin. işime yaramasada türk gereksizliğine ve zarar verme yönüne yaptığı katkılardan dolayı
swoolu alkışlıyoruz.
-
sipeysyel tenks'e bak beee :F
-
ulan ben bu siteye bulasmam bile midem bulanıyor bu siteyi gorunce
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------
Netlog mu :/
-----------------------------İi bi amaçla ama :D tüm kızları ordan kaçırtıp netlogun kapanmasını sağlayabiliriz diye düşünüyorum :) tüm arkadaşlık siteleri kapansın feysbuk hariç bana kalsa zaten :D
Toplam Hit: 2761 Toplam Mesaj: 10