Garantiden Dönen Telefonum Ve Sorunlarim.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Şu konuda daha önce telefonu garantiye vereceğim yazıyordu ; http://www.tahribat.com/Forum-Android-Ten-Iyi-Anlayanlar-Tlfn-Kafayi-Yedi-181438/

Ve verdim iki gün önce. Bugün ise aldım. Sebebi cihaz daha önceden iki kere rootlanmış. Garanti dışı dediler ve gönderdiler.

Yoksa anakart değişecekmiş falan fistan..

Şimdi adam odin mode diye bi yere girdi, orada bi yerde 2 yazıyordu. Yani cihaz 2 kere rootlanmış.

Bu sayacı sıfırlayamaz mıyım ? Cihaz şimdi rootsuz. Daha önceden Root edildiğini de hiç bilmiyordum. ( Telefonu da tahribat.com'dan, whooper nickli arkadaştan almıştım zaten )

Şimdi bu sayacı nasıl sıfırlarım ?

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

Mesut'un telefon s2'ydi galiba ? 

onu mu aldın hocam ? 

o ise eğer triangle away var. onla sayacı sıfırlayabilirsin.

http://www.leyladansonra.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    BarisYigit bunu yazdı

Mesut'un telefon s2'ydi galiba ? 

onu mu aldın hocam ? 

o ise eğer triangle away var. onla sayacı sıfırlayabilirsin.

Evet hocam onu aldim.

Bu sayacı tamamen sıfırlayıp tekrar garantiye vermek istiyorum.

Onlar bakinca hic bi halt goremicek yani. Anakart değişmesi gerekiyor dediler, o da 450 tl imiş..

Bu programi kullanmak icin telefon root'lu mu olmasi lazim ?

Yardimlarin icin tesekkurler dost.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar root etmek istiyorum telefonu. Söylenen her şeyi de yaptım ama telefon kapandı açılmadı bi daha. Sebebi ne olabilir ? Stock rom yaptım sonra. Telefon açıldı. Ama telefonu tamamen kapatınca gene açılmıyor. Ekrana batarya şekli geliyor biraz kalıyor gidiyor. Sürekli böyle. Tekrar stock rom yapınca ancak açılıyor. Bilenler yardım ederse çok iyi olur. bir de root ederken pc de yada telefonda net olmak zorunda mi ? Çünkü bende net yokta. Acayip mağdur oldum ya.. :/

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

Hiç bir şeyden çekmedik şu androidden çektiğimiz kadar,bir daha asla amk

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    flassy bunu yazdı

Hiç bir şeyden çekmedik şu androidden çektiğimiz kadar,bir daha asla amk

Arkadaşım "android çöplük ya" derdi de inanmazdım. Cidden öyleymiş.
    Konu up olsun..

Toplam Hit: 853 Toplam Mesaj: 6