Garantiden Dönmeyen Cep Telefonu
-
Geçtiğimiz ayın 21 inde garantiye gönderdiğim telefonum hala geri gönderilmedi sadece arada bir bakımınız devam ediyor mesajları gönderiliyor. Dün itibariyle vereli tam 28 iş günü oldu yani Salı günü 30 iş gününü doldurmuş olacak. internetten 30 iş günü boyunca dönmeyen ürünün yenisinin verilmesi ya da iade alınması zorunludur diye okudum ama hakkımı nasıl arayacağım hakkında bir bilgim yok. Nasıl yapıcam bu işi ? Firma: Vatan Bilgisayar
-
tüketici hakları diye bi icat var memlekette.keşke sadece işimiz düşünce öğrenmek zorunda kalmasak böyle şeyleri...
-
Bu tip ürünlerde garanti süresi 20 iş hününe indi,
-
Hocam bi arayıp durumunu sor. 20 güne indi robinsonun dediği gibi tüketici haklarına başvur yeni telefonunu al
tolgaStain tarafından 29/Ara/12 11:57 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam sana tek tavsiyem vatanbilgisayarda bulabildiğin en yetkili kişiyle görüşüp paranı vatan bilgisayardan iste. Zamanında benim vatan
bilgisayardan aldığım laptop bozulmuştu. Vatan bilgisayar aracılığıyla servise verdim ve laptopu yapamadılar. Vatan bilgisayardaki görevliler
servisle görüşmem gerektiğini söylediler ama servisle anlaşamadım, mahkemeye vericeğimi söylediğimde LG servisi "git hakkını nerde arıyorsan
ara para iadesi falan yapmayacağız" dedi. Ben de mahkemeye verdim tabi, ama mahkeme 3 ay sonrasına gün verdi. 3 ay sonra herifler
mahkemeye gelmeyince ileri bir tarihe ertelendi. Bu süreçte ben de bilgisayarsız kaldım tabi ve mahkeme ertelenince kafam attı gittim vatan
bilgisayara yetkili biriyle görüştüm ve kadın benim %100 haklı olduğumu, 1 hafta içinde paramı vatan bilgisayarın iade edeciğini ve o parayı
servisten tahsil edeceklerini söyledi. Hatta bu görüşmeden 2 saat sonra para iadesi yapmışlardı. Vatan bilgisayardaki benimle uğraşmak istemeyen
gerizekalı çalışanlar yüzünden 5 ay bilgisayarsız kalmıştım. Sonuç olarak yetkili biriyle görüşürsen kısa sürede paranı alırsın.
edit: bu arada eski telefonunu kesinlikle kabul etmeyeceğini belirt çünkü servis sana tamir edilmemiş telefonunu tamir edildi diye kakalayıp 20 iş
gününü sıfırlamaya çalışabilir. bana öyle yapmayı denemişlerdi. sonradan kendileri ağızlarından kaçırdılar o modelin anakartının artık üretilmediğini :D
smok3 tarafından 29/Ara/12 12:14 tarihinde düzenlenmiştir -
şimdi normalde 20 30 iş günü vs.. ama tabi firma tamir vs yapamaz ise sms atarak kullanıcıyı sms ie bilgilendirerek bu süreyi biraz daha uzatabiliyor diye biliyorum
-
yunusdogan bunu yazdı
şimdi normalde 20 30 iş günü vs.. ama tabi firma tamir vs yapamaz ise sms atarak kullanıcıyı sms ie bilgilendirerek bu süreyi biraz daha uzatabiliyor diye biliyorum
Nereye sms atacak hocam adamın telefonu zaten tamirde :D
-
CAgAtAy bunu yazdıyunusdogan bunu yazdı
Nereye sms atacak hocam adamın telefonu zaten tamirde :D
alternatif olarak ulaşabilecekleri numara istiyorlar sabit tel vsvs