folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Garantiden Gelen Anakartın Hazin Hikayesi

Garantiden Gelen Anakartın Hazin Hikayesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hydrazined
    hydrazined's avatar
    Erkek

arkadaslar. gecen yaz sonu BIOSTAR P4M800Pro-M7 model bi anakart almıstım. gecenlerde bu arıza yaptı. yazılımsal bi problemi vardı. garantiye gonderdim. cozemedim kendim. nitekim biosunda arıza var demisler. bi bios guncellemesi yapmıslar. bugun aldım. eve geldm. monte ettim felan. calıstırdım. bi yanık kokusu :S .... PS/2 porlarını arkasında bi kondansator var. 1500 microfarad, 16voltluk bi kondansator. ona giden yollardan biri yanmıs. :S montajda bi problem yok kontrol ettim. o tarafta baska bi temas olma olasılıgı da yok.

acaba diyorum bu servisteki elemanlar yanlıs bios surumu mu attı buna. fazla bilgim de yok bu konuda. tekrar garantiye gondersem noolur_* kabul ederler mi_?

İki Mavide Bir Hayat
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

benim bildiği

garantilerde

elektirk arızası kabul olmuor

kablo yanığı,kısa devre

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Artek
    Artek's avatar
    Erkek

paketle gönder kardeşim .. hcc montaj yaptım fln deme paketten cıkınca farkettim yada yaz bisiler ..eğer yapmazlarsa ac telefonu aazlarına mıcc .. bak nasıl yapıolar ondan sonra =) ..

http://www.indirbe.com - Hep indir Full indir - - 2010
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hydrazined
    hydrazined's avatar
    Erkek

bn de elektrik arızaları garantiye girmiyo diye biliyorum. hay essek kafam keske alırken bi kontrol ettrseydm

İki Mavide Bir Hayat
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hydrazined
    hydrazined's avatar
    Erkek

Bozzkurt bunu yazdı:
    -----------------------------

paketle gönder kardeşim .. hcc montaj yaptım fln deme paketten cıkınca farkettim yada yaz bisiler ..eğer yapmazlarsa ac telefonu aazlarına mıcc .. bak nasıl yapıolar ondan sonra =) ..

kardesimm adamlar yer mi acaba_? servis formunda adam denedim demis bi de utanmadan. yau ince ince kontrol ettim. ben de bi problem yok. nasıl olmus amk:S montaj hatası olsa kondansatorle ne ilgisi var. vidaların yakınındaki elemanlar arıza cıkarır.

İki Mavide Bir Hayat
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Artek
    Artek's avatar
    Erkek

kardes bizde bu işi yapıoz .. bazen ole yapmadan bozuk olarak gönderiolar .. ee müsteri beklio müsteriyi mağdur olmasın die tekrar yolluoz .. adam arıo dio yok işte efendim bu yanmış cartmış curtmus .. telefonda adama kayınca hizaya gelio .. tabi seviyeli kayışma olacak =) ..

mesajada yaz işte :

yandı fln yazma o kendisi görsün .. anakartım garantiden gelidikten sonra bir deşiklik yotur.problem dwm etmektedir gibsinden ..

bence (!)

http://www.indirbe.com - Hep indir Full indir - - 2010
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

Bozzkurt bunu yazdı:

kardes bizde bu işi yapıoz .. bazen ole yapmadan bozuk olarak gönderiolar .. ee müsteri beklio müsteriyi mağdur olmasın die tekrar yolluoz .. adam arıo dio yok işte efendim bu yanmış cartmış curtmus .. telefonda adama kayınca hizaya gelio .. tabi seviyeli kayışma olacak =) ..

mesajada yaz işte :

yandı fln yazma o kendisi görsün .. anakartım garantiden gelidikten sonra bir deşiklik yotur.problem dwm etmektedir gibsinden ..

bence (!)

kesinlikle dedigini yap arkadaşın ayrıca bu gene calışmıyo de :D yolla yandıda falanda filanda deme yanmış derlerse siz yaktınız kardeşim dava açıcam oz aman de

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

deki geldiğinde kondansatörün patlak olduğunu gördüm ve hiç takmadımm.. patlar diye korktum.. size tekrar gönderiyorum..acaba taksam bi sorun olur muydu..? :) ayak yap yoksa zor değiştirirler... bi de tamir malı alma.. yenisini versinler...

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hydrazined
    hydrazined's avatar
    Erkek

Bozzkurt bunu yazdı:

mesajada yaz işte :

bence (!)

kardes yarın gideim zaten kabul etmesse garnti dısı derse anakartın kuzey kapısını gotune sokucam. godumun elemanı. yok ben de bi dorun olsa sineye cekicem. amk ne zamandır bekliyorum garantiden gelsin diye. olmadı sike sike yenisini alıcam.

İki Mavide Bir Hayat
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hydrazined
    hydrazined's avatar
    Erkek

ertan bunu yazdı:

deki geldiğinde kondansatörün patlak olduğunu gördüm ve hiç takmadımm.. patlar diye korktum.. size tekrar gönderiyorum..acaba taksam bi sorun olur muydu..? :) ayak yap yoksa zor değiştirirler... bi de tamir malı alma.. yenisini versinler...

bak bu cok mantıklı ama su kalkan yola baktım bi yerinde patlamıs. orayı kabloyla tamir etsem de denesem mi. bunu seytan diyo :):)

İki Mavide Bir Hayat
Toplam Hit: 1329 Toplam Mesaj: 10