Garantili Mp4 Ve Kablosuz Usb Adaptör
-
Para ihtiyacımdan dolayı elimde bulunan MINTON MMP-4064 MP4 PLAYER 4 GB ve Airties 54 mbps Kablosuz Usb Adaptör ü satmaktayım
fiyat konusu hakkında pahalı fılan dersenız hocam urunler daha yenı oldugu ıcın ve para ıhtıyacından dolayı o fiyata veriyorum yanı elestırıcı yorumlarda bulunmayalım :)
İkisnii birlikte 80 Tlye satıyorum hocam mp4 un 22 ay garantısı vardır hala 02.09.2010 tarihli faturası kabı garantı belgesı kulanma klıvuzu durmaktadır usb adabtor de 3 yıl garantılıyde teknosadan almıstım kutusu hala duruyor cdsı fılan ancak faturası kayıp alalı 1 yıl oldu yada olmadı masaustunde kulanıyordum ama bayadır kullanmıyorum
-
yukarı ...
-
sadece mp4 ne kadar
-
mehmetcan bunu yazdı:
-----------------------------
sadece mp4 ne kadar
-----------------------------pm attım hocam
-
mp4 ün sadece müzik dinleyerek ne kadar süre sarjı dayanıyor ? sadece mp4 için fiyat söylermisin?
-
CnqZ bunu yazdı:
-----------------------------
mp4 ün sadece müzik dinleyerek ne kadar süre sarjı dayanıyor ? sadece mp4 için fiyat söylermisin?
-----------------------------ben sabahları okula gıderken dınlıyordum sadece hocam 8 saat dıye sallamayım mınımum 5 saat hata daha fazla sanırım sadece mp4 için 60 tl dogrusu vatan computerde 0 ı 73 lira tahrıbatımdan gızlemıyım paraya ıhtıyacımdan dolayı ve urunun daha 2 aylık olmasından dolayı bu fiyatı soyluyorum ıstersenız vatanda satılıyor ama ben wireless ı hedıye edıyormusum gıbı olım :) faturası plastık kabı kulanım kılavuzu vs. alındıgı sekılde duruyor