folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Gardiyan Alımı Hakkında Birkaç Soru

Gardiyan Alımı Hakkında Birkaç Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

şimdi bizim bi arkadaş 2014 sınavından 74 almış (ortaöğretim) 

Gardiyanlık alımları olacakmış tam olarak nasıl başvuracak ne yapacak ve 2014 teki aldığı puanlamı girecek yoksa ekim ayındaki sınava tekrar mı girmeli? Gardiyanlık alımları sınavdan önce.

Yolu yordamı nedir bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim

Mod not. Lutfen konulari genele acmaktan vazgec rica ediyorum :( bi de baslikta smiley kullanmak yasak.

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    Nvidia bunu yazdı

Gardiyanlık alımları olacakmış tam olarak nasıl başvuracak ne yapacak ve 2014 teki aldığı puanlamı girecek yoksa ekim ayındaki sınava tekrar mı girmeli? Gardiyanlık alımları sınavdan önce.

alımlar 2016 sınav sonuclarının acıklandıgı zamana kadar olur ise o puanla gırer degıl ıse yenı kpss puanı ıle gırer. smdıkı snava da gırsın .

gardıyan olunur mu amk ya polis olsun 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    Nvidia bunu yazdı

alımlar 2016 sınav sonuclarının acıklandıgı zamana kadar olur ise o puanla gırer degıl ıse yenı kpss puanı ıle gırer. smdıkı snava da gırsın .

gardıyan olunur mu amk ya polis olsun 

nerde nasıl girer bun işin başvurusu nasıl yapılır ?

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diplomali-issiz
    diplomali-issiz's avatar
    Erkek

Hocam yanlış anlama ama arkadaş bu bilgileri bilmeyecek kadar bilgisizse girmesin bence. çünkü ciddi bir iş ve bilgi lazım. lisans mezunu başvuranlar için 2016 puanlı lazım ama ön lisans mezunları için 2014 puanı geçerli. 70 üstü puan almış olması lazım. kilo-boy testinden geçmesi lazım. ilk kriter 70 puan. sonra kilo boy kriteri. sonra mülakat. zaten ne oluyorsa mülakatta oluyor. başvuru yerini ve şeklini soracak olursa ve hala bilgisi yoksa direk vazgeçsin bu sevdadan gerek yok yani :D 

başvurular 19-27 eylül arası hocam.

erkeklerde boyu min. 170 bayanlarda min. 160cm olmalı. ayrıca da iki cinsiyet içinde geçerli olan kilosunun boyunun son iki rakamından 12 fazla veya 17 eksik olmayacak.(Örnek: boyu 172cm ise kilosu ise 84kilodan fazla 55 kilodan da az olamaz!

Toplam Hit: 816 Toplam Mesaj: 4
gardiyanlık