folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Garip Bir İnternete Bağlanamama Durumu

Garip Bir İnternete Bağlanamama Durumu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

slm müridler.evde adsl internet var.elimde 2 tane modem var.şimdi olay söle;su anda normal internete girebiliyorum modemimden.yanlız 1 saat sonra yada 2 saat sonra bazen yarım satte de oldugu oluyor internet gidiveriyor.şifreyi tekrar yazim dedim.böyle yaptıgım zamanda bağlanamıyor.yani modemle ilişkim kalmıor.wireless üzerinden.resetleyince modemi kullanıcı adı şifreyi tekrar girdiğimde internet 2 saat civarında yine oluyor.fakat sonrasında durum aynı.modem mi bozuldu dedim elimde bir tane daha modem var.onda da aynısını yaptı.yan komşunun interneti var.şifresini biliyorum.ondan gireyim diyorum aynı sorun var.internete bağlanamıyor.

nası bir saçmalık oldugunu çözemedim.internet olmasa anlayacam ama beni modemden atıyor.evde 3 pc var.3ünde de durum böyle

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palerider
    Palerider's avatar
    Erkek

Bende de adsl net var maalesef olmaz olsun benim pc de görmüyor kablosuz olarak halbuki açık şuan modem sadece kabloyu taktığımda görüyor pc ilk açıldığında kablosuz olarak görüyor sonra denediğimde de bağlanmıyor ve diyorki pcniz inca isimli gizli ağına bağlamadı diye birşey söylüyor bazen de bir açıyorum pc yi kendiliğinden kablosuz bağlanmış ne zaman elektrik kesilse modem bir anda kapansa bu sorun oluyor nasıl birşeydir anlamadım. Şuan kabloyla bağlanıyorum modem açık ama kablosuz ağ listesinde gözükmüyor bile.

Eskisi gibi değildir belki!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

durum halen aynı..bilen yok mu ? kısaca modeme bilgisayarlar bağlıyken birden modem bütün bilgisayarları wifiden atıyor ve tekrar bağlanamıyoruz.modemde internet var.cunku durum böyle oldugu zaman android telefondan internete girebiliyorum

evdeki pclerin işletim sistemleri

win8

win7

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 706 Toplam Mesaj: 3