Garip Bir Sorun - Bakabilirmisiniz - !
-
ey müritler ben haftalık 1 hafta önce bir pc topladım özellikleri yazıyorum
intel core duo 2.66 işlemci
1gb sappire ati radeon ekran kartı (256 mb ddr2 memory)
2gb ddr2 kingston ram
asus p5k se süper bir anakart
sata dwd rw asus
bilgisayarı kurdum harddiskim 160 lık kendi harddiskim yeni almadım hdd ye format attım benim daha öncedende d ve c olarak 2 bölümüm var d de 50 gb lık bilgi var hiç silmem c ye format atar kurarım hep yine öyle yaptım bilgisayar uçak gibi ama sorunum şu bilgisayarda hangi program olursa olsun hep kapatılacak hatası veriyo devamlı arada bi donuyo nedenini anlamadım bunun dışında en ufak bi kasma bile yok ama dondumu bi anda donuyo onun dışında devamlı özellikle firefox da belkide en çok bu programı kullandıgımdandır devamlı kapatılacak hatası veriyo mesala bi siteye giriyorum yeni sekme açıcam ctrl+t yapıyorum tak diye kapatılcak hatası veriyo gönderme diyorum bende bunun nedeni ne olabilir acaba lütfen yardım edin arkadaşlar herkeze iyi günler ..
-
cevap yazan varmı diye bakmak için girdim yine o hatayı verdi kapatılacak ayrıca farkettimde popup çıkıncada bu hatayı veriyo sanki :S
-
haji sisteminde sorun vardir, hardware la ilgili oldugunu sanmiyorum... driverlerin en son versionlarini yukle.
veya yukledigin bir programin dosyalariyla windows un dosyalari karisiyodur (ayni isim meselesi fln)...
-
usta driverlar içinden çıkan cd ler son sürüm
-
sorun sistemden kaynaklaniyor,
sistemi tekrardan kurmayi dene
devam ederse baska cozumlere bakalim..
-
bendede yapıo ara sıra,mesela geri dönüşüm kutusunun içini göremiyom :| açınca çaat die explorer hata veriyo :D bide recent klasörünün içini göremiyom ondada explorer hata verio :D format atcam üşeniyom :D
-
Windows release'inle oynamıştır gavur.Boyut düşsün veya hızlansın diye atmadıkları takla yok.İşte sonuç..
Daha önce aynı kopyayı kurup sorun almadıysan bilemeyecem.Uyumsuzdur falandır filandır.
-
yokmu başka bilen :/
-
yeni kullanıcı profili oluştur arkadaşım birde şöyle dene istersen bir çok sorunu ortadan kaldırıyor bu yöntem
başlat-ayarlar-denetim masası-kullanıcı hesapları