folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Garip Bir Telefon Numarası

Garip Bir Telefon Numarası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TnGu
    TnGu's avatar
    Erkek
    +00123456 bu numaradan 2 gündür aranıyorum,dün 2 çağrı atmış,bugün aradı ve açtım,ingilizce birşeyler söyledi,sesi bant kaydı gibiydi elektronikdi yani ama anlık konuşuyodu,yani telefonun karşısında biri vardı 32 snye konuştum anlaşamayınca kapattı, nedir neyin nesidir bu ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek
    Skype programıyla yapılan aramalarda arayan numara bu şekilde görünüyor. Biri skype ile seni aramış sadece sandığın kadar garip bi durum yok yani ortada için rahat olsun :)

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TnGu
    TnGu's avatar
    Erkek
    warez sitem var,onunla ilgili aramış ama söylediklerinden bişey anlamadım,garip bir ingilizcesi var ,warez sitemin adresini verdi,anlamamazlıktan geldim,bişey yapabilir mi ? yasal olarak
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek

Proseduru tam olarak bilmiyorum ama bir arkadaşımında benzer bi sitesi vardı warez kullandığı için host hizmeti vermiyeceğini söylemiş hizmet aldığı yer o da warezi kaldırmak zorunda kaldı sitesinden.

Böyle bi durumdur herhalde.

Ama imzasında warez benden sorulur yazan bi arkadaşımız var hatırladığım kadarıyla o denk gelirse konuya sana daha çok yardımcı olur kesin.

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek
    +00123456   skype numarası  bende bır ara kullandım ordan bılıorum :)

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
Toplam Hit: 2354 Toplam Mesaj: 5