Garip Haritalar(Hemen Coşmayın)
-
arkadaşlar bir sitede şunları buldum da kimisi bunlar bir sanatçının çizimleri diyor yani sadece komplo teorisi de olabilir...

evet belki çoğunuz bu resimlerde ne var diyeceksiniz.iyici ve dikkatle bakın.bence çok zekice düşünülmüş,resimlerde gizli bi şeyler saklı.bulamadım ve kendimi çok kasmak istemiyorum diyenler resimlerde neler olduğunu aşağıdan bakabilir.
ilk ilan : elinde tüfek tutan bir adam ve dizlerinin üstünde bir adam
ikinci ilan : molotof kokteyli fırlatan bir gösterici ve kalkanı ve copula bir güvenlik görevlisi
üçüncü ilan : tüfeğiyle siper almış bir asker.(hedef iran mı emin değilim)
dördüncü ilan: ayakta duran bir adam ve elinde tavuklar var(türkiyede var sağda)
BBC WORLD "News beyond your borders."
Çizen: Karen Minot.
---alıntıdır--- -
vayyy be çok ilginç saolasın hocam paylaşım için..
-
Dikkat Ederseniz Renkler Büyük Önem Taşıyor Bence Sınırdan Değilde VErilen renklerden Ortaya Cıkmış Resimler...
-
evet zaten üretilen komplo teorilerinde de bu renklerndirmeler ve resimler bazı ilkeler için kasıtlı mı yapıldı sorusu üzerine.(örneğin elinde tavuk olan adam)
-
garip bişi :D hepsini çözdüm
-
güzelmiş...ilginç enteresen.. kedi var bide kedidir o kedi
-
bence tamamen türkiye baz alarak çizilmiş bir resim mi haritamı neyse artık!..
1.resimde uluslar arası terör akla getirilmiş..gözleri bağlı olarak öldürülen bir esir!.
2.resimde içteki terör hatırlatılmış..molotof kokteyi atan bir eylemci!..
3.resimde askeri bir harekat olabilirliğine deyinilmiş!.. veee
4.sonucu gosteriyor..adamın elindeki tavuk değil hindidir!..malum TURKEY...
bunlar komplo teorileri bir ülkenin nasıl bölüneceğini gösterior!..
-
Birinci resimde dizlerinin üzerine çökmüş adamın renklerden veya sınırdan dolayı gözleri bağlı gibi görünüyor bilmem farkeden varmı
-
Ne için çizmişler mesaj amaçlı mı yoksa zevk için mi
Eğlence mamçlı olduğunu hiç sanmıyorum
-
dikkat li bakarsanız asker resımlerı var orda cok garip :|