Gatezete Bastırmak İstiyorum Ama Nasıl ?
-
arkadaşlar içeriğini kendim tasarlaya bileceğim renkli renksiz sayfa sayısı falan 2 den az olmucak v.s içeriğini ben dizayn etçem konular falan yani matbaa da bastırmıcam bu bana ne kadara maal olur gereken techizat ve edavat nedir onu örenmek istiyorum kağıdı mürekebi falan yardımcı olursanız sevinirim ;)
not : nereye yazıyım diye düşündüm uygun değilse deiştiriyim -
hacı sen kime satıcanki.. bence boşwer.. ama sınıfta arkadaşlarıma falan satçam diyosan printerdan çıkart :)
-
blader oturdugun sandalyeden kalk !
şöyle bir silken elini yüzünü yıka !
ve dogru matbaya çok ucuza kapatirsin bu işe hadi çabuk ol -
abi yok öyle arkadaşa satmak için falan deil ya öyle kazançsız bi işe girermiyim matbaa diyosun hımm yarın bi araştırıyım ama evde basma ihtimali yokmu bunun 500 kadar
-
imkansiz diye birşey yok .
Ofset alirsin bilmem kaç milyar 50 250 arasi degisiyor ikinci eli.
olmadi küçük ofsetler vr 5 bin ytl -
hacı bence kolay satılmaz normal gazete ama, şöle bişi yap artık nası istersen, işte "ülkücü gençlik" veya "devrimci gençlik" gibi, ya da "kadın hakları :P" işte ne bileyim böle bi kesimin ilgisini çekçek bişi olsun.. taraflı bi gazete yaparsan daha ii para yapar gibime geliyo..
-
vuras belki basarırsın..aha gazetenin içeriği eğer erotik olacaksa amele_2 den yardım alabilirsin :)
-
abi satması mühim değil basalım öncede bi satışa bakarız belki beleş daıtırım :P
-
hee sen pıropoganda yapacan :D
-
Obaaa :D hacı çok saol yaa :D aklıma müthiş bi fikir parladı ampül yine :D çok saol.Hack gaztesi bascam lan :D evde printer var,3-5 milyona doldurunca mürekkebini gerisi zor deil zaten,bi sürü haber var nette,kızlar için iki tane abuk magazin,hack dökümanları,fln filan içerikli bi gaste.Hatta arkadaşlar bilen varsa hepimiz bi konu bulalım hazırlayalım dökümanı,elinden gelen varsa dergi haline çevirsin yayınlayalım sitede?Pozitifpc öyle oluyo,bizde yapalım bence???
-
---RudeboY--- wallah bendede 10 bin watlık halojen lamba yandı brawo ya bi kaç kız msn i de at içine ooh peynir ekmek şerefsizim
Toplam Hit: 2073 Toplam Mesaj: 11