folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Gayri Menkul Sitesi İçin Öz Geçmiş Örneği Arıyorum

Gayri Menkul Sitesi İçin Öz Geçmiş Örneği Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar gayrimenkul sitesi kurduk bize acil öz geçmiş hakkımız da kısmını doldurabileceğimiz afilli bir yazı gerekiyor aradım nette güzel şeyler çıkmadı elinde olan varsa paylaşa bilirmi? şimdiden teşekkürler.

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Afillisi yoksa, oturur yazarız...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı

vallah öyle bir güzelik yaparsan çok mekbüle geçer hacım ya benim de ilerki zamanlarda sana olur güzel bir güzelik .)

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    YasamaK bunu yazdı
    HannibALgan bunu yazdı

vallah öyle bir güzelik yaparsan çok mekbüle geçer hacım ya benim de ilerki zamanlarda sana olur güzel bir güzelik .)

Yazı sorun değil abisi sen bana bir iki kıytırık da olsa örnek gösterebilir misin?

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı
    YasamaK bunu yazdı
    HannibALgan bunu yazdı

Yazı sorun değil abisi sen bana bir iki kıytırık da olsa örnek gösterebilir misin?

elim de yok malesef abi problem de bu zaten

Toplam Hit: 612 Toplam Mesaj: 5