folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gaziantep Te Gazikent Geldi Ama Erkeklere Yurt Yokmuş!

Gaziantep Te Gazikent Geldi Ama Erkeklere Yurt Yokmuş!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

Sevgili hocalar. Tercihlerimizi yaptık allah belamı verdi. Aslında kötü değil hasan kalyoncu gazikent bil. Müh. İngilizce geldi. Sonra baktım yurtda var kampüste kız erkek kampüs içinde yurt var yazıyor. Ama gel gör ki aradık adamları binayı komple kız yurdu yapmışlar. Google map den baktım şehirin biraz dışında kalıyor üniversite. Benim hiç tanıdığım yok Gaziantep de. Burada vardır belki Gaziantep li. Ben nerede kalabilirim nasıl ulaşım sağlayabilirim.. en azından bir kaç sene burda olucam sonra yatay geçişle veya lys ile başka yere geçmeyi planlıyorum. Ama Gaziantep hiç bilmediğim bir yer google earth de baktım çatılar böyle düz apartman yok gibi.. yardımcı olursanız çok sevinirim.

BerkayCit tarafından 24/Tem/15 19:43 tarihinde düzenlenmiştir

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

he gardaş he apartman yok çadırlarda kalıyoz o gördüğün çadır tentesi. hey allahım ya hem yazmışsın hem söyleniyorsun. sen bence tekrar hazırlan sınava.

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    Dos_Attach bunu yazdı

he gardaş he apartman yok çadırlarda kalıyoz o gördüğün çadır tentesi. hey allahım ya hem yazmışsın hem söyleniyorsun. sen bence tekrar hazırlan sınava.

Hocam söylenmek değil. Aşağılamak için falanda söylemedim. Yani müstakil evler çok o yüzden yer sıkıntısı olur mu diye dedim. Benim sadece kızdığım adamlar üniversite de yer var diyor öyle yazıyor sonra yok diyorlar. 

Yani apartman yok olayı kötü bişe olduğu için değil aman Gaziantep lileri aşağılayım diye yazmadım. Şehir içerisinde yurt bulabilir miyiz diye söyledim. Araştırıyorum bir tane kule varmış abü orada sadece kızlar için yazıyor. Sen orda yaşıyorsan üniversite ye en yakın erkek yurdu ve nasıl ulaşım sağlarım bilgi versen süper olurdu

BerkayCit tarafından 24/Tem/15 20:22 tarihinde düzenlenmiştir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

evde kalırım dersen şu an hazır ev var 2 ortak olursunuz. yok olmaz dersende gelince beni ara. 

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Devlet yurtlarının çoğu Erkek-kız şeklinde ayrıldı devlet yurdunda kalmayı düşünüyorsan merak etme üniversiteye kadar muhakkak önünden minibüs kalkar

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Devlet yurtlarının çoğu Erkek-kız şeklinde ayrıldı devlet yurdunda kalmayı düşünüyorsan merak etme üniversiteye kadar muhakkak önünden minibüs kalkar

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Allah belanı niye verdi, Gaziantep geldiği için mi yoksa Paralı bil. Müh. Kazandığın için mi,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Allah belanı niye verdi, Gaziantep geldiği için mi yoksa Paralı bil. Müh. Kazandığın için mi,

:) çünkü başka üniversitelerde vardı. ben özellikle yol sıkıntısı çekmemek için baktım. burada gayet güzel kampüs içinde baya kuaför, spor salonu vs. olan iyi bir yurt var gözüküyordu. o yüzden başlara yazdım. ama sonra yine istediğimiz olmadı. o yüzden öyle dedim. yoksa gaziantep e gelmeyi zaten istiyordum, arkadaşlar güzel şehir diyorlardı.

...kendi sitelerinde fiyat ücretlerini update yapmayı biliyorlar. 2-3k arttırmayı, güncellemeyi biliyorlar. ama hem erkek hem kız yurdu var kampüs içinde öyle yazıyor onu güncellemiyorlar. 

..robinson, her türlü bursunu alırım hocam :D :D :F

@0x656e bakalım hocam haftaya gidicem oraya.

@Dos_Attach sana pm atarım hocam.

BerkayCit tarafından 24/Tem/15 21:45 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

bu adama yama kendini :D sana ev tutar aq

Toplam Hit: 918 Toplam Mesaj: 9
gaziantep