Gdata Antivirüs 2010 6 Aylık Key
-
Arkadaşlar GData firması 6 aylık key kampanyası yapmış.Özellikle GData kullanmak isteyenler kaçırmasın.
http://www.gdata.pl/mikolajki/
mailinizi yazdıktan sonra mail'inize gelicek olan .pdf dosyasında serial mevcut sayfa biraz geç açılıyor.
-
Gdata nasıl iyimi peki ? tavsiye eden varmı
-
Son testlere göre milim farkla Aviranın gerisinde çift antivirüs motoru kullanması sebebiyle zararlı tespit oranı çok yüksek buna bağlı olarakta pc'yi tararken işlem yapamaz hale getiriyor.Ama çok sağlam bir antivirüstür.
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------
Son testlere göre milim farkla Aviranın gerisinde çift antivirüs motoru kullanması sebebiyle zararlı tespit oranı çok yüksek buna bağlı olarakta pc'yi tararken işlem yapamaz hale getiriyor.Ama çok sağlam bir antivirüstür.
-----------------------------anladım saol download sitesi açılmıyor key Geldi . :))
-
peki agnitum outpost hakkındaki görüşleriniz nelerdir ?
auto learn gibi ilk bakışta güzel görünen bir özelliği var ama azönce winrarı engelledi winrardan sürükle bırak yapamıyorum dışarıya engelli app. listesini nerde tuttuğunuda bulamadım ???? lalalay ...
-
Öteki antilere göre çok kasıyor bu huyunu hiç sevmiyorum bide mesela yutupta video izleyecekseniz önce kendisi izliyor içinde bişey olmadığına emin olunca sizin seyretmenize izin veriyor :D Avira en iyisi.