Gdesk Vista-Masaüstü Programı(Düzenlenmiş Versiyon) Permalink
-
Gdesk programı kısaca telefonunuza yeni bir görünüm kazandırır.eski sürümlerinide kullandım ama vista sürümü gerçekten göz alıcı.daha güzel görünüm elde etmek için program üzerinde oynamalar yaptım,ikonlarını,programların yerlerini yeniledim ve gerçekten süper bir görünüm oldu.rar dosyasını indirin içindeki programları sırasıyla kurun sonra rar dosyasının içindeki gdesk klasörünü olduğu gibi hafıza kartına atın hiç bir oynama yapmayın...programa girdikten sonra düzenle diyin çıkan sayfadan aşşağı inerek dizayn yükle diyin sora ordan gdesk klasorunun içerisindeki vista.gdd programını seçin ve telefonunuzu harika bi görünüme kavuşturun isteyen arkadaşlar programın arka plan resmini değiştirebilir...programı kurduktan sonra ekrandaki bazı ikonlar çıkmazsa endişelenmeyi programda hiç bir sorun yok çıkmamasının nedeni, benim telefondaki programların sizlerin telefonda olmaması sizlerde programları yükleyerek aşağıdaki gibi kullanabilirsiniz...
buyrun birkaç resim:

programı kurcaladıkca çok güzel şeyle ortaya çıkıyor yaratıcı düşüncenizi kullanarak güzel şeyler ortaya çıkarabilirsiniz!.. -
linki unutmuşum buyrun:
-
uyumluluk şeyini göremedim?
-
uyumluluğu osxx dir