Gebze Tarafında Kalacak Yer
-
Evet sevgili müritler mürideler.Bu yaz gebze yüksek teknoloji enstitüsünde stajım var.Gaziosmanpaşa'da oturduğum için git gel bayağı zor olacak bu nedenle gebze tarafında kalacak yurt, öğretmen evi vs. arıyorum bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen.
(Gebze tarafına hiç gitmediğim için oraları bilmiyorum malesef)
-
Pansiyon gibi vs şeyler varmıdır acep oralarda benimde pek alakam olmadı o tarafla ama genelde bu şeyler çok gider oraya tur düzenleyenler organizasyoncular fuarcılar vs :D
Yakalarsan sor -
Zeytun-i bunu yazdı
Pansiyon gibi vs şeyler varmıdır acep oralarda benimde pek alakam olmadı o tarafla ama genelde bu şeyler çok gider oraya tur düzenleyenler organizasyoncular fuarcılar vs :D
Yakalarsan sorHocam şimdi staj 20 iş günü pansiyon falan yapacaz olmadı :/ mk yurtkurunu arıyom müzik dinletiyolar.
-
Hocam gebzeye biraz uzaktır yurt mualimköy tarafında kyk'nun yurdu.
Öğretmen evide o taraflarda yanılmıyosam.
-
Sserkan bunu yazdı
Heh hocam benim de staj orada :D
Ben bu öğretmen evi ve yurda nasıl ulaşırım.
-
Cesnist bunu yazdıSserkan bunu yazdı
Nerden ulaşirim derken ilk olarak gyt'nin onunden otobusle gebze çarşıya geliceksın eski terminalin önünden 498 mualimköy otobüsü kalkıyor
yurdun tam önünden geçiyor yanılmıyorsam öğretmen evininde onunden veya yakınlarından geçiyor
Sserkan tarafından 13/Haz/13 19:51 tarihinde düzenlenmiştir -
Sserkan bunu yazdıCesnist bunu yazdıSserkan bunu yazdı
Nerden ulaşirim derken ilk olarak gyt'nin onunden otobusle gebze çarşıya geliceksın eski terminalin önünden 498 mualimköy otobüsü kalkıyor
yurdun tam önünden geçiyor yanılmıyorsam öğretmen evininde onunden veya yakınlarından geçiyor
Tamam hocam sağolasın bi görüşeyim oralarla.
-
Hocam hangi bölümde yapıyosun stajı? KYK'nın yurdu var muallimköyde muhtemelen misafirhanesinde kalabilirsin. Gebze merkezde cemaat yurdu var 2 tane ( kalmak ister misin bilemem :) )
-
Cesnist bunu yazdıSserkan bunu yazdıCesnist bunu yazdıSserkan bunu yazdı
Tamam hocam sağolasın bi görüşeyim oralarla.
Hocam bişey lazım olursa mesaj atarsın yardımcı olmaya çalışırım
-
NmC bunu yazdı
Hocam hangi bölümde yapıyosun stajı? KYK'nın yurdu var muallimköyde muhtemelen misafirhanesinde kalabilirsin. Gebze merkezde cemaat yurdu var 2 tane ( kalmak ister misin bilemem :) )
Hocam bölüm kimya.Muallim köydeki yere bi basvurayım.Cemaatle eskiden baglantım var gitsem alırlar da ben rahat edemem :)