Gece Gece İş Aldık
-
bir tane kadın var facebookta fun clup kurmus neyse bugun foto yayınlamıs ama baslıkta yayınlamak yasak diyordu, bende aldım o fotoları kendı sitemde yazı yaptım yayınladım, kadın benden şikayetçi olucak gibi , başıma ne gelebilir, facete paylaşmıs o yazdıgı söz bir şey ifade eder mi?
-
sadece face'de yazdığı o şey bir bok ifade etmez.
-
ya zaten facebookta demiyormu biz bunları paylaşabiliriz diye, kendısı açmış biz koymusuz cok mu :)
-
hiçbişe olmaz.
-
aynen bişi olmıcakta bir soralım dedik, burda bayagı vukuatlı eleman var :)
-
Facebook Zaten Bi PayLaşım Sitesi . . Koymasaymış o zaman oda verdiği biLgiLer o kadar değerLiyse . .
(bknz.: http://tr.wikipedia.org/wiki/Facebook )
-
güzelmi hatun?
-
kadın işte , sıradan bir kadın, bu arada ne zman fırlamalık yapsam başıma iş geliyor, geçenlerde patron için oy istemiştim, herkes oy kullanmıstı, bir hafta sonra işten cıkarıldım aq :) bende de ne sans var
-
syklops bunu yazdı:
-----------------------------
kadın işte , sıradan bir kadın, bu arada ne zman fırlamalık yapsam başıma iş geliyor, geçenlerde patron için oy istemiştim, herkes oy kullanmıstı, bir hafta sonra işten cıkarıldım aq :) bende de ne sans var
-----------------------------bende oy kullanmıstım bu kadar fedakarlığa rağmen mükafat olarak iştenmi attılar?
-
Asosyal bunu yazdı:
syklops bunu yazdı:
-----------------------------bende oy kullanmıstım bu kadar fedakarlığa rağmen mükafat olarak iştenmi attılar?
-----------------------------işten cıkardılar hiç bir gerekcede söylemediler :) bizim patronun vardır bi bildigi, aslında benımde işime geliyordu cıkarılmak , çalışmak zor gelmişti
-
dostum sen bu patronu gözünde bayağı büyütmüşsün yav ne bildiği olacak resmen sana ihanet etmiş