Gece İçin Damsız Mekan Önerisi
-
Arkadaşlar benim 3 5 müşterim gece gezmek istiyorlarmış düzgün efendi çocuklardır giyimleri iyidir damsız girilebilcek yerler soruyorlar varmı bildiginiz ettiğiniz. sabaha kadar açık taksim olması şart deil başka yerlerde olur istanbul içi olsun yeter arabaları var
-
taksim de içen arıya gidin sabaha kadar icebilirsiniz.
-
Abi yanlış anlama ya bir ton konunu okuyorum , müşterilerim şöyle böyle istiyorlar alıyorlar veriyorlar geliyorlar gidiyorlar.
Hacı güzin ablasımısın sen bu adamların ciddiyim bak :D
Lan adamlar karıya gitse sana danışacak yahu :|
Mk damsız nedir ya, tamam teras olmaz belki ama bir kaç kiremit falan lan kezbanla gitsinler yine iyi :D -
Zeytun-i bunu yazdı
Abi yanlış anlama ya bir ton konunu okuyorum , müşterilerim şöyle böyle istiyorlar alıyorlar veriyorlar geliyorlar gidiyorlar.
Mk damsız nedir ya, tamam teras olmaz belki ama bir kaç kiremit falan lan kezbanla gitsinler yine iyi :Dhakkat haci la bende ona dikkat ediyorum residance felan yok plaza :) hayırmı gardas yoluna mı cıktın :) sen onlarla gel bana ben onlara bi aşi yapayim alayı marsa gider biletsiz hemde
-
çizik :D
-
LJMLJT bunu yazdıZeytun-i bunu yazdı
Mk damsız nedir ya, tamam teras olmaz belki ama bir kaç kiremit falan lan kezbanla gitsinler yine iyi :Dhakkat haci la bende ona dikkat ediyorum residance felan yok plaza :) hayırmı gardas yoluna mı cıktın :) sen onlarla gel bana ben onlara bi aşi yapayim alayı marsa gider biletsiz hemde
mesajlar hosuma gitti cizik :D takipdeyim
-
nurk bunu yazdı
taksim de içen arıya gidin sabaha kadar icebilirsiniz.
içen arı kapandı diye biliyorum
-
Zeytun-i bunu yazdı
Mk damsız nedir ya, tamam teras olmaz belki ama bir kaç kiremit falan lan kezbanla gitsinler yine iyi :DDoğrusun ama ne bilim işte :d yardımcı olmak hoşuma gidiyo
-
way arkadaş ist de mekan yok nerdeyse :D
-