Geçecek.
-
Bakiyorsun ki, ona dair sende olan her sey sadece aliskanlik. Sevgi bitmis, ask bitmis, huzur gitmis.. söyleme hala sevdigini falan, zirvalama agzinda onu unutamadigina dair cumleleri; biliyorsun, unuttun.
Zor olmadi. Olmayacakti, biliyordun. Uzakti. Gözunun önunde olmadigi icin zorlamayacakti. Yanmayacakti canin, acimayacakti icinde bir yerler, yazdiklarini uzerine alinmayacaktin, her sarki sana onu animsatmayacakti, gulerken aklindan gecmeyecekti, sabah kalktiginda mesaj atma hissi duymayacaktin, özlemeyecektin onu, fotograflarina bakip oksamayacaktin ekrani hice sayip yanaklarini, aglamayacaktin onun icin, sinirini baskalarindan cikarmayacaktin, ismi gectiginde icinde bir seyler harekete gecmeyecekti, olmayacakti yazdigin yazilar ona. Tamam olacakti hepsi ama atlatacaktin zamanla. Atlatiyorsun degil mi? Ister istemez unutuyorsun, cunku hatirlatacak hicbir sey yapmiyor. Hayatinda bir baskasinin oldugunu dusunuyorsun, belki de eminsin, kendine yediremiyorsun. Canin aciyor degil mi?
Gececek. Yemin ederim atlatacaksin. Hickira hickira agladigin tum gecelerin hesabini haykira haykira gulerek ödeyeceksin. Yemin ederim böyle olacak. Söz veriyorum. Duzeleceksin. Yaninda olmayacak o ayri. Hissizleseceksin gittikce, hissizlesmis de olabilirsin, kim bilir. Aynalar ne kadar itici geliyor degil mi? Insanlara uyuz oluyorsun. cunku ne halde oldugunu gram dusunmuyorlar, seni dusunuyorlar ancak akillar baska yerlerde. Gulumsuyorsun onlara, yalandan. Gececek. Zor olacak ama gececek. Yazmak artik rahatlatmiyor olsa gerek, can yakiyor.
Sahi, canin zerre umrunda mi acaba? Dusunuyor mu seni? “Acaba benim kadar onun da cani yaniyor mudur” diye soruyorsan kendine, gecmis olsun. Resmen unutmamak icin direniyorsun. Nafile. Istesen de, istemesen de unutacaksin. cunku alisiyorsun. Elinde olmadan, sadece hayatinda yeni biri olmadigi icin uzuleceksin. Sorduklarinda söyleyecegin bir O oldugu icin.
Gerci hayatinda biri olsun da istemeyeceksin, igreneceksin bir sure onlardan. Sana ilgi gösteren herkese “siktir git, sen de canimi yakacaksin biliyorum” gözuyle bakacaksin. Yakacak. O da böyle yapmisti. Önce yaralarini sardi, yaninda oldu, seni dinledi, kendine guvendirdi, sevdirdi, bagladi, sonra da o siktigimin yaralarini yeniden kanatti.
“Simdi ne yapiyordur acaba? Uyuyor mudur, karni ac midir, özlemis midir biraz da olsa?” sorularindan vazgec. Onun adi gectiginde “beni ilgilendirmiyor artik” demeyi ögren. O guzelim sarkilarin icine onu koyarak kendine eziyet etme. Aglama sakin. O aglamiyor, guluyordur buyuk ihtimal. Ya da bir baskasina yaziyordur, belki de tuvalette. Uyuyor da olabilir, ama emin ol aglamiyor.
Sakin aglama.
Sakin.
Hic haketmiyor...
Toplam Hit: 557 Toplam Mesaj: 1