folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Geceleri Sabah Olmak Bilmeyenlere



Geceleri Sabah Olmak Bilmeyenlere

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Eylül/2005
    Erkek

    Gece, karanlığın üstüne çöktüğü kimseyi umursamadığın kendinle başbaşa kalabildiğin tek zaman; Gece...

    Kimisi için güzeldir gece, hayatının kararlarını geceleri almıştır hep. Bütün yaşamının en güzel anlarını bir gece esnasında yaşamıştır. Unutmamıştır ve anlamıştır gecelerin hayatındakini önemini. yaşarken keşke gene olsa diyebilen kişilerdir gündeme yumruğunu demir çakabilen, keşke geceleri daha çok düşünecek vaktim olsa diyebilendir büyük firmaların başına geçip oturanlar, keşke bir kez daha aynı geceyi yaşayabilsem diyebilenlerdir hayattan tat alanlar. Keşke gece gelsede sevdiğim ortamda rahatlasam, kendime gelsem diyebilendir yolda yürürken başı dik yürüyenler. Hayatla barışık olmaktır gece.

     

    Kimisi için gece kabustur. Herşeyin üstüne üstüne gelip bütün yaşamını mahvettiği kararları aldığı zaman dilimidir gece. Ben geceden nefret ederim diyenlerdir yolda köşe bucak insanlardan kaçarak yürüyenler. Ben geceleri sevmem hep uyurum diyenlerdir hayatta koşup ulaşacağı bir yer olan insanlar. Keşke gece gelsede yarın daha verimli çalışabilsem diyenlerdir gece uyuyp ertesi sabah zinde uyananlar. Gece hayatını neden severler anlamam diyenlerdir aile hayatını sevenler... ailesine bağlı olanlardır, sevdiği kişinin yanında bir gece geçirenlerdir gece hayatını sevmeyenler.

     

    Sen hangisindensin? ikisinin ne farkı anlayabildin mi? Geceyi sevmenin ya da Sevmemenin... arasındaki farkı yakalayabilendir hayatta en üst basamaklara çıkanlar. Gece düşünüp dinlenmeyide ihmal etmeyenlerdir bu dünyayı yönetenler. Aradaki fark ne mi? Fark yok! işte senin fark var gibi düşünmeni sağlayan zamandır, senin içinde olduğun durumdur, senin psikolojindir işte geceyi hem iyi hem kmtü yapabilen. sen yaşamadın mı ikisini de? hem geceyi sevdin, hem sevemedin! yaşamadın mı hayatının çeşitli evrelerinde bu duyguları? Sen kaçtın gecelerden gündüzleri yaşadın her şey yolundayken, ama gece sana gene döndü hayatının önemli kararlarını aldırdı gene dimi?

     

    Kim bi gündüzü hatırlarki? En çok sevdiğinin kişinin yanında bir gündüz mü bir gece mi sorusu sorulsa neden hepimizin yanıtı aynı? neden gündüz değil de gece? ya da neden çalışmak için en iyi vakit hangisi sorusunun cevabı hep gündüz hepimizde? Neden hep hatırladığın anılar gece yaşanmış? Neden hep kötü haberleri gece almışsın? ya da neden en iyi zamanların başlangıcı bir gece konuşması olmuş? düşündün mü hiç?

     

    Birazcık özen belki bizim gecemizi mükemmelliyete ulaştıracak olan, her zaman uyur insan, ama gece uykusunun tadını alamaz, ya da her zaman içer insan, sarhoş olana kadar, kusana kadar, ama neden gece içmek hep daha güzeldir? gündüzde cıkar dolasır insan sokaklarda, neden Gece dolastıgının tadını alamaz? insan gündüz de koşar sevdiğine, ilk gün ışıdığında yüzünü görebilmek için, ama neden gece her zaman daha çekicidir? Kendi içinde cevapları bulabilir misin? sakın uğraşma cevapları ararsan kafayı sıyırırsın. gece ve gündüzü ayırmaman gerektiğini en az gece yaşadığın kadar gündüz de yaşamayı ya da gunduz yasadıgın kadar gece de yaşamayı ihmal etmemek mi önemli olan nokta?

     

    bir gün gece ile gündüzü dengelersem kesinlikle hayatım düzene kavuşmuştur, akşamları gideceğim bir evim varsa, cocukları yatırdıktan sonra eşimle biraz oturup oynaşacağım dertleşeceğim yılların sevgisizliğini kıracagım gece icecegim sabah işe gideceğim diyebiliyorsan eğer, sen orta yoldasın! Gel bence ikisinide yaşa tekrar tekrar...

     

    Ne geceyi sev ne de geceden nefret et.... ama GECENİN UNUTULMAZ ANLARINI ve HAYATINDAKİNİ rolünü sakın unutma....

     

    "alıntıdır: yazar: wassh :P (kendimden alıntı anca bu kadar oluyor! niyemi bunu yazdım? güzel soru ben yazmadım, sadece beynimdeki olanları okudum"


    cin alinin mına koyam bana bişi olmasın...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 18/Eylül/2007
    Erkek

    güzel..


    Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
Toplam Hit: 861 Toplam Mesaj: 2