folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Gecen Yil Bu Zamanlar (İzmir Deyken)

Gecen Yil Bu Zamanlar (İzmir Deyken)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    mllt insan ozlem duymazmi ne kadar yasansada aradan zaman gecsede unutulmuyo burdada yasiyosun mutlusun ama ozlemeden de edemiyosun guzel anlar gecityiyse bide ustelik.benimkide oyle 2 yil once İzmir e gitmistim aslinda olay oyle degildi evde rahmetli pederle anlasamazdim bazen.bi kere atti yine kafamin frenk kayisi benim eski hatunun yani na bastim ksk ya Antalya dan İzmir e.11 ay gibi bir sure İzmir de kaldim bir sure calismadim cepten yedim vs.sonra alsancak ta bi otokontrol sirketinde calismaya basladim.nerdeyse butun ege yi ezberledim.bergama manisa aydin turgutlu akhisar.dikili foca balikesir burhaniye canakkale bodrum marmaris fethiye cine selcuk bitmez.o kadar muthis anilarim olmustuki anlatamam.su siralar yine bi cilginlik yapasim geliyo.alkolude arttirdim oyle bi keder halleri.yine bi ara cekiyoruz bi yerlere cekmisiz dostlarimizla.1 sene once tabii.

http://video.google.com/videouploadfinished?docid=1967236409614466016&filename=wsb64__Y2luZQ.mpg

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    Ahh mazi... diyosun (: ..hajım soldaki misin ..sağda ki mi?

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    sigara icen a.q. simdi de sigara yi biraktim zaman oyle yapmis insani saclar da o kadar da uzun degil tabii.valla abuk bi hayat sigara yok kadin yok kumar yok kiz var tabii:))alkol de olmadan olmaz.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 709 Toplam Mesaj: 3