folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Gecenin Komplo Teorisi Ve Ya Gerçekleşirse İhtimalinin Yüksekliği Korkusu

Gecenin Komplo Teorisi Ve Ya Gerçekleşirse İhtimalinin Yüksekliği Korkusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    Erdoğanın şu sözleri dikkatimi çekti:Erd: "Gerçek bir belge midir değil midir? Bunu öğrenmek için savcılığa gittik. Askeri Yargı olaya farklı yaklaşmış olabilir" dedi.Yöneticilerine: Askeri mahkemeden istediğimi alamadım, sivil mahkemeden istediğim yönde karar çıkartacağım o bölge benim kontrolümde.Halka: Askeri yargı taraflı davranıyor, mağduruz, askere inanmıyorum.Erd: Sivil yargı bunu takip edecektir. Sivil yargı takip edeceği gibi biz de yürütme olarak kurum ve kuruluşlarımızla bunu takip edeceğiz. Aslına ulaştığımız anda bulduğumuz anda tabii ki bunu da yargıya taşıyacağız. Çünkü demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti içinde demokrasinin yıpratılmasına müsaade edemeyiz.”Erdoğan,  bu belgenin aslı varsa demiyor varolup olmadığı bilinmeyen bir belge için  için aslına ulaştığımız anda bulduğumuz anda diyor. Minareye kılıf hazırladığımız anda der gibi. Askerler sivil mahkemelerde yargılanacak ! mahkemeler sonucunda silahlı kuvvetleri ele geçirecekler. Felaket senaryosu, komplo teorisi veya benim görüşüm: katolik cemaat her dönemde mahalle mahalle, sokak sokak insan fişlemiştir, şimdi sadece aydın, gazeteci, yazar ve askerlere uyguladıkları cadı avını halka kadar indirecekler, yeni amerikan üsleri kuracaklar, önce federasyon süreci gelecek arkasından referandumlarla ülkeden kopmalar başlayacak, dağılma sürecine geçilecek, bop haritası gerçekleştirilecek, asimilasyon aşamasına geçilecek nüfus hristiyanlaştırılacak  ve süreç tamamlanacak.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Erdoğanın şu sözleri dikkatimi çekti:

Erd: "Gerçek bir belge midir değil midir? Bunu öğrenmek için savcılığa gittik. Askeri Yargı olaya farklı yaklaşmış olabilir" dedi.

Yöneticilerine: Askeri mahkemeden istediğimi alamadım, sivil mahkemeden istediğim yönde karar çıkartacağım o bölge benim kontrolümde.Halka: Askeri yargı taraflı davranıyor, mağduruz, askere inanmıyorum.

Erd: Sivil yargı bunu takip edecektir. Sivil yargı takip edeceği gibi biz de yürütme olarak kurum ve kuruluşlarımızla bunu takip edeceğiz. Aslına ulaştığımız anda bulduğumuz anda tabii ki bunu da yargıya taşıyacağız. Çünkü demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti içinde demokrasinin yıpratılmasına müsaade edemeyiz.”

Erdoğan,  bu belgenin aslı varsa demiyor varolup olmadığı bilinmeyen bir belge için  için aslına ulaştığımız anda bulduğumuz anda diyor. Minareye kılıf hazırladığımız anda der gibi. Askerler sivil mahkemelerde yargılanacak ! mahkemeler sonucunda silahlı kuvvetleri ele geçirecekler.

Felaket senaryosu, komplo teorisi veya benim görüşüm: katolik cemaat her dönemde mahalle mahalle, sokak sokak insan fişlemiştir, şimdi sadece aydın, gazeteci, yazar ve askerlere uyguladıkları cadı avını halka kadar indirecekler, yeni amerikan üsleri kuracaklar, önce federasyon süreci gelecek arkasından referandumlarla ülkeden kopmalar başlayacak, dağılma sürecine geçilecek, bop haritası gerçekleştirilecek, asimilasyon aşamasına geçilecek nüfus hristiyanlaştırılacak  ve süreç tamamlanacak.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek
    bi kaç yıl içinde olumlu yada olumsuz çok önemli gelişmeler bekliyorum. büyük ihtimal olumsuz olucak sanırım. Başbuğ o belge değil kağıt parçası diyo tayyiq kağıt degil belge diyo. askere posta koyma asamasına gelinmiş durumda. nerden alıyo bu gücü.

le le le sakine
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

mrphs bunu yazdı:
    -----------------------------
    bi kaç yıl içinde olumlu yada olumsuz çok önemli gelişmeler bekliyorum. büyük ihtimal olumsuz olucak sanırım. Başbuğ o belge değil kağıt parçası diyo tayyiq kağıt degil belge diyo. askere posta koyma asamasına gelinmiş durumda. nerden alıyo bu gücü.

Malüm Mihraklardan alıyodur nereden alacak....

Sırtını dayamış Onlara.      Sanırsam Müthiş bir irade Boşluğu yaratılmış durumda. E tabi olacağı buydu, Biz İrademizi Barış zamanı Böbürlenmeyle Harcarsak, Milleti Zindanlarda (Pek Çoğunda Fındık Kabuğunu Doldurmayan Gerekçeler ile) Sürüm sürüm süründürmekten, Sadistçe Zevk alıp Savaş çıkacakmışçasına çalışmazsak, Olası Tehlikede, yada Savaşta, Askere Postada Koyarlar, Dalgada Geçerler...

Yok Efendim Kürtler Kürdistan Kuracaklar, Yok Efendim En iyi Kürt Ölü Kürttür... Ne Oldu Yıllar Önce demiştim kendi kendimizi Vuruyoruz diye, Kürtler Kürdistan peşindelermiymiş değillermiymiş... Aranıyordu bir Düşman İllede Bir Düşman Olması İsteniyordu, Beklenmiyordu, İsteniyordu... Buyrun İşte Emperyalist Güçler, hemide Düşmanın Hasosu, Düşman Oğlu Düşman... 

Ne Yaptılar Kürdüde Maşa niyetine çok güzel Kullandılar, Türküde.... Aferim Hepimize.      Yok yanlış anlamasın kimse bu yazıları bir Kürt olduğum için yazmıyorum, Yada Bir Kürt Milliyetçisi Olarakta yazmıyorum, Bu Milletin bir neferi olarak yazıyorum. Malesef Gerçekleri Hep Çarpıttılar Farklı Gösterdiler bize, Yada Biz Onların istediği Doğrultunun farkında Olmadan Farklı Görmeyi Seçtik. Kısacası Ayakta uyutulduk. Buyrun Şimdi Temizlensin Pirincin taşı... Daha ne diyim, Adam Gözlerimizin içine baka baka İsrailide Sınırlarımıza Konuşlandırıyor...

Tek Tayyipmi, Ondan Öncekilerinde Bu Mihraklar ile Direk yada Dolaylı Bağlantıları vardı.... Hangi Birini Sayalımki, Politika ve Siyaseti Yalan üstüne Kurulu bir Ülke olmayı kendimiz seçtik. Yalan ile Palavra ile Her geleni Seçmedikmi, Onların yalanları ile Kendimize Uraşacak Düşman Yaratmadıkmı, Yalanlar Uğruna Binlerce insanımızı Şehit vermedikmi.. Temennim Bu Olanların Önünün Geç olmadan Alınabilmesidir... Aksi Halde Türkiye Fena bir Uçuruma Doğru Hızla İlerliyor şu anda...

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek
    söylenecek başka bişey yok...ama bilmeleri gereken tek şey bu ülke kolay kolay yem olmayacak...

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek

google da araştırma yaparken rastladım bu yazıya çok ilginç iddaalar var.

http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=223701

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebmarteu
    ebmarteu's avatar
    Erkek

attack bunu yazdı:

google da araştırma yaparken rastladım bu yazıya çok ilginç iddaalar var.

http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=223701

Bende okudum, banada ilginc geldi. 

**EbMaRtEu**
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek

üsteki linke ve yazıya bir de alttaki linki ekleyelim...

http://www.ensonhaber.com/sondakika/medya/212459/soneryalcinhurriyetsiyasalislamyazisi.html

çok uzakta uzak denizlerde...
Toplam Hit: 1141 Toplam Mesaj: 8