Geçici Mail Servisinin Hukuki Hükümlülüğü ?
-
Elimde bir domain var ve buna geçici e mail scripti kurmak istiyorum.
Peki bunun hukuki hükümlülüğü nedir ?
site mantığı 15 dakkalığına size mail box verecek. mail gönderemezsiniz sadece alabilirsiniz. maksat spamlardan kurtulmak.
peki bunun hukuki bir hükümlülüğü olabilirmi ? hani bela olmasın basşımıza. bilen duyan gören ?
-
Boyle hizmet veren yerler var ama hukuki yonunu bende merak ettim. Umarim birisi bizi aydinlatir.
-
EVet merak ediyorum bende hocam. çünkü hani gönderemiyosun sahtecilik yapma imkanın yok fakat sonuçta bu mail adresi ile bi yerlere üye felan olunacak yada illegal bişi yapılırsa ne olacak ?
Tamam siteye eklenir kullanıcı sözleşmesi sorumluluk reddi felan. hani bu maille üye olunamaz yada resi mail adresi olarak kullanılamaz vs.. gibi.
ama bu yeterli olurmu ne olur ne biter..
-
log tutman gerek. yasadışı kullanımlarda maiil,tarih,saat verdiklerinde ip yi çıkarabilmen lazım. onun haricinde bir yükümlülügü yok zaten public mail servisi. bir problem olsa hotmail kapanmıştı zaten :D
-
FCN bunu yazdı
log tutman gerek. yasadışı kullanımlarda maiil,tarih,saat verdiklerinde ip yi çıkarabilmen lazım. onun haricinde bir yükümlülügü yok zaten public mail servisi. bir problem olsa hotmail kapanmıştı zaten :D
O kısmı mantıklı fakat biri hormail arkası sağlam biri kişisel site :)
Tabi herhangi bir sorunda ip isteme vs.. yine sen yüzgöz olacaksın. uğraşılacak dert değil gibi görünüyor..