Gecici Mezuniyet Belgemi Kaybettim Ne Yapmalıyım?
-
Arkadaşlar üniversiteden mezun olanlar bilir gecici mezuniyet belgesi veriyorlar diploma gelene kadar ben o gecici mezunişyet belgemi kaybettim okula telefon acıyorum kaybettim diplomamı alabilirmiyim diye
sekreter alamazsın diyor aksi gibi ayın 16 sında antalyaya gidecem gitmiişkende diplomamı alayım diyorum
gecici mezuniyet belgesini vermeden kesinlikle alamazısn diyor sekreter benim bu durumda ne yapmam lazım
bir fikri başına gelen birisi bir fikir önersin
-
muhakkakki bi çaresi vardır.Uğraştırır muhtemelen.Sen bakma telefonda atıp tutuyolar karşında öyle saçmalayamaz
-
Geçici Mezuniyet Belgesi (Çıkış) Kaybı
Geçici Mezuniyet Belgesi’ni kaybedenler aşağıdaki belgeleri tamamlamak suretiyle, önceden hazırlanmış olan diplomalarını hemen alabilirler.
İstenen Belgeler
1)Geçici Mezuniyet Belgesinin kaybına ilişkin iki ayrı gazete ilanı (aşağıdaki metne uygun)
2) Nüfus Cüzdanının fotokopisi (ön ve arka yüzünden)
· Kaybedilen belgenin fotokopisi (varsa) dilekçeye eklenmesi işlemlerin hızlandırılması bakımından uygun olur.
· İlan örneğinde yer alan bilgilerden bilinmeyenler, Mezuniyet İşlemleri Bürosu’ndan öğrenilebilir.
· İlan örneği mahalli gazetelere verilebilir.
· İlan metni ile gazete başlığını ve sayısını içeren kısımlar kesilip birleştirilerek getirilmelidir.
Alıntıdır.
Şuradan daha ayrıntılı bulabilirsin. Yıldız Teknik için geçerli bir şey değildir sanırım.
-
işşallah bunu bizim üniversitenin sekreteride yer zilli alamazsın deyip cıkıyor artık bir ikid erken sekretere kayacam
-
en fazla kayıp ilanı verirsin. geçici mezuniyet belgesini her zaman alabiliyo olman lazım.
-
internette araştırdım benim gibi biri daha alamamış ne lanet şey bu ya
-
alamama ihtimalin çok yüksek ..
Umarım alabilirsin Celal Bayarda vermiyor...