Geçmişe Yolculuk
-
hocalar ben hala yeni tbt ye alısamadım yeni derken eskilerdeki duzenin bozuldugunu herkez goruyo bozulmadı tahribat hala aynı diyen arkadaslar tabiki olucak ancak ben uzun bi sure girmedikten sonra tekrar girdğimde anladım bunu içinde yasayan bilemez simdi tekrar hatırlama yapalım mesela bizim manyak bi AXİ vardı hatırlarsanız acaba ne oldu bilen goren varmı o zibidiyi ???
sizinde eskiye yonelik aklınıza gelenler varsa yazın az nostalji yapalım kusura bakmayın genele actım yer yurt bulamadım bu konuya tasınacak bi yer varsa bi zahmet admin arkadaslar bi hallediversin
-
Walla Cemcesi'yi merak ediyorum bende. beni hackleyince kayboldu:)
-
ir2 1 nisan şakası olarak saat 00:01 de bütün üyeleri banlı göstermişti holyone falan da dahil fakat günlerden 31 mart tı :) bu olayı unutmam mesela :) o zamanlar süperdi tbt de ki ortam.
-
Quetzalcoatl bunu yazdı:
-----------------------------ir2 1 nisan şakası olarak saat 00:01 de bütün üyeleri banlı göstermişti holyone falan da dahil fakat günlerden 31 mart tı :) bu olayı unutmam mesela :) o zamanlar süperdi tbt de ki ortam.
-----------------------------ulan nereden geldi aklına yarıldım
hatta banlanmış üye yazısıda mor pembe böle saçma saçma renklerdi hatta avatarlar bile değişmişti :D
koko vardı
designer vardı
anti oksi
criminal
fistan
islamic force
firex
daha aklıma gelmeyen birsürü kişi :d
(eski konulara göz attım ama gene kimse gelmedi)
birde şu bıçaklı logo güzeldi :D -
Quetzalcoatl bunu yazdı:
-----------------------------ir2 1 nisan şakası olarak saat 00:01 de bütün üyeleri banlı göstermişti holyone falan da dahil fakat günlerden 31 mart tı :) bu olayı unutmam mesela :) o zamanlar süperdi tbt de ki ortam.
-----------------------------hatta o olaydan hemen sonra bi slogan türetip imzama koymuştum hala degiştirmedim imzamı:)
-
baba imzayı hep sorucaktım pas geciodum bu 31 mevzusu ne alaka die :D
-
noname de vardı
kozan vardı tuğrdulbaba ir2 felan :) kokainman sonraaa metalika ertan felan
-
axi en son 1 sene önce beni ekleyip hele daha ezik tahribatta mı takılıyon falan evet dedim sen naapıyon falan :)
kendi hack grubumu kurdum falan filan iyi dedim sildim :)