Geek Tavsiye Ediyorum
-
Merhalar arkadaşlar.
Facebook reklamlarında görüp aliexpress'e benzettiğim ve bi bakayım diye indirdiğim uygulamayı sizlere tanıtmak istedim.
Aliexpress, ebay, amazon gibi mantığı olan ama kullanıcılarına 100% güvence verdiğini iddia eden bir platform.
neyse üye olduk, denemek için 1 tane saat = 4 $ birde kulaklık aldım oda 20 $ falan olması lazım.
paypal ile ödemeyi geçtim. gelmez parayı hiç ettim düşüncesiyle bekledim.
sonra andorid uygulamasından sipariş kısmına girdim. Paketim Nerede ? diye bir kısım var. adamlar yapmış.. paketini an ve an takip edebiliyorsun satıcına mesaj atabiliyorsun direk geek yetkilileri ile irtibata geçebiliyorsun. attığım her mesaja max 1 2 saat içinde geri dönüş yapıyorlardı.
15 gün oldu olmadı elime saatim ulaştı.
yalnız saat çalışmadı. 1 gün bekledim sabah çalıştı sonra tekrar bozuldu. sanırım pili bitmiş. yetkililere mesaj attım değişim istiyorum dedim. adamlar değişim yapamıyoruz dedi Anında hesabıma paramı gönderdiler ve bir ton çok çok çok özür dileriz mesajı geldi
Sitemin satıcılar ile sözleşmesi var bizim değimimiz ile imiğini sıkıyorlar.
aliexpress kadar ve diğerleri kadar geniş ürün yelpazesi olmayabilir.
evet bugunde sipariş ettğim kulaklığım geldi. bayramdan dolayı geçikmiş. şuan bu satırları yazarken gelen kulaklığımdan Hoşunamı gidiyoo oo ooooo dinliyorum :D kulaklığımdanda memnunum. paketlemesinide gerçekten çok güzel yapmışlar 5 6 dk açmak için uğraştım.
Uygulamaya google play : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.contextlogic.geek&hl=tr
Sanırım aynı firma buda : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.contextlogic.wish
kulaklığın resmi saati şuan bulamadım : https://pbs.twimg.com/media/CP_kRvyUsAMxWph.jpg
Mod NOT : Birde konuları uygun bölümlere açarsak harika olur..
-
geçen yıldan beri bakıyorum adamlar güvenilirmiş vay be :D
-
Çin malı markasız saatler yaramaz. Bu arada bizde olsa :
Ürünün kutusunu açmışsanız iade alamayız. bknz : https://eksisozluk.com/sanalmarketim-com--1523315?a=find&keywords=modem
-
Paketleme nasıl? Ürün kutulu mu geliyor, yoksa direk saat/kulaklık baloncuklu pakete mi sarılı geldi? tişikkirlir
-
noname bunu yazdı
Paketleme nasıl? Ürün kutulu mu geliyor, yoksa direk saat/kulaklık baloncuklu pakete mi sarılı geldi? tişikkirlir
Kutusuz gelmesi her zaman daha iyidir. Gümrükte kıllık yapabiliyorlar.
-
noname bunu yazdı
ürünün kendi orjinal kutusu : http://i.hizliresim.com/gANQ7Z.jpg
ek olarak ürün üstüne baloncuklu 2 3 kat koruyucu posetten.
bide giri bir kaplama yapılmıştı. içinde ne olduğu belli olmuyor.
zaten ikisinede kargo ücreti vermedim ücretsiz kargo
-
hocam biliyorum bu siteyi de min kargo suresi 25 gün yazıyor. 10 lira daha üzerine koyup burdan alıyorum. Şöyle 5-10 gün olsa eyv cok cazip. 32gb hafıza kartı için 1 ay bekleyemem.
Düşüremiyor muyuz süreyi
-
SpectatorX bunu yazdı
hocam biliyorum bu siteyi de min kargo suresi 25 gün yazıyor. 10 lira daha üzerine koyup burdan alıyorum. Şöyle 5-10 gün olsa eyv cok cazip. 32gb hafıza kartı için 1 ay bekleyemem.
Düşüremiyor muyuz süreyi
hocam çin üzerinden alışveriş seçeneği sunan bütün firmaların min gönderme süresi bu. bazılar 2 3 ay sonra gönderiyor. ürünü erken alamıyoruz. zaten çok acil olmayan beklerim alırım dediğimiz ürünlerin siparişini veriyoruz
-
GoldenBoy bunu yazdıSpectatorX bunu yazdı
Düşüremiyor muyuz süreyi
hocam çin üzerinden alışveriş seçeneği sunan bütün firmaların min gönderme süresi bu. bazılar 2 3 ay sonra gönderiyor. ürünü erken alamıyoruz. zaten çok acil olmayan beklerim alırım dediğimiz ürünlerin siparişini veriyoruz
Aslında sermayen olacak; geek'in anasayfasındaki ürünlerin çok satanlarından, gidebilecek olanlarının her birinden 5-10 tane getirteceksin komple anasayfasını da cakacaksın geektr.com diye 1 lira kar koyup sürümden kazanacaksın. Anasayfadaki ürünleri toplasan kac para eder
-
SpectatorX bunu yazdıGoldenBoy bunu yazdıSpectatorX bunu yazdı
Düşüremiyor muyuz süreyi
Aslında sermayen olacak; geek'in anasayfasındaki ürünlerin çok satanlarından, gidebilecek olanlarının her birinden 5-10 tane getirteceksin komple anasayfasını da cakacaksın geektr.com diye 1 lira kar koyup sürümden kazanacaksın. Anasayfadaki ürünleri toplasan kac para eder
inan uğraşmaya değmez...
geek geek tavsiye çinden alılveriş geek güvenilirmi çinden alışveriş güvenilirmi