Geek Tavsiye Ediyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

Merhalar arkadaşlar.

Facebook reklamlarında görüp aliexpress'e benzettiğim ve bi bakayım diye indirdiğim uygulamayı sizlere tanıtmak istedim.

Aliexpress, ebay, amazon gibi mantığı olan ama kullanıcılarına 100% güvence verdiğini iddia eden bir platform.

neyse üye olduk, denemek için 1 tane saat = 4 $ birde kulaklık aldım oda 20 $ falan olması lazım. 

paypal ile ödemeyi geçtim. gelmez parayı hiç ettim düşüncesiyle bekledim.

sonra andorid uygulamasından sipariş kısmına girdim. Paketim Nerede ? diye bir kısım var. adamlar yapmış.. paketini an ve an takip edebiliyorsun satıcına mesaj atabiliyorsun direk geek yetkilileri ile irtibata geçebiliyorsun. attığım her mesaja max 1 2 saat içinde geri dönüş yapıyorlardı.

15 gün oldu olmadı elime saatim ulaştı.

yalnız saat çalışmadı. 1 gün bekledim sabah çalıştı sonra tekrar bozuldu. sanırım pili bitmiş. yetkililere mesaj attım değişim istiyorum dedim. adamlar değişim yapamıyoruz dedi Anında hesabıma paramı gönderdiler ve bir ton çok çok çok özür dileriz mesajı geldi

Sitemin satıcılar ile sözleşmesi var bizim değimimiz ile imiğini sıkıyorlar.

aliexpress kadar ve diğerleri kadar geniş ürün yelpazesi olmayabilir.

evet bugunde sipariş ettğim kulaklığım geldi. bayramdan dolayı geçikmiş. şuan bu satırları yazarken gelen kulaklığımdan Hoşunamı gidiyoo oo ooooo dinliyorum :D kulaklığımdanda memnunum. paketlemesinide gerçekten çok güzel yapmışlar 5 6 dk açmak için uğraştım.

Uygulamaya google play  : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.contextlogic.geek&hl=tr

Sanırım aynı firma buda    :  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.contextlogic.wish

kulaklığın resmi saati şuan bulamadım : https://pbs.twimg.com/media/CP_kRvyUsAMxWph.jpg

Mod NOT : Birde konuları uygun bölümlere açarsak harika olur.. 

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhnhalil48
    gkhnhalil48's avatar
    Erkek

geçen yıldan beri bakıyorum adamlar güvenilirmiş vay be :D

Tanrı Türkü Korusun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Çin malı markasız saatler yaramaz. Bu arada bizde olsa :

Ürünün kutusunu açmışsanız iade alamayız. bknz : https://eksisozluk.com/sanalmarketim-com--1523315?a=find&keywords=modem

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Paketleme nasıl? Ürün kutulu mu geliyor, yoksa direk saat/kulaklık baloncuklu pakete mi sarılı geldi? tişikkirlir

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

Paketleme nasıl? Ürün kutulu mu geliyor, yoksa direk saat/kulaklık baloncuklu pakete mi sarılı geldi? tişikkirlir

Kutusuz gelmesi her zaman daha iyidir. Gümrükte kıllık yapabiliyorlar.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

ürünün kendi orjinal kutusu : http://i.hizliresim.com/gANQ7Z.jpg

ek olarak ürün üstüne baloncuklu 2 3 kat koruyucu posetten.

bide giri bir kaplama yapılmıştı. içinde ne olduğu belli olmuyor.

zaten ikisinede kargo ücreti vermedim ücretsiz kargo

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

hocam biliyorum bu siteyi de min kargo suresi 25 gün yazıyor. 10 lira daha üzerine koyup burdan alıyorum. Şöyle 5-10 gün olsa eyv cok cazip. 32gb hafıza kartı için 1 ay bekleyemem.

Düşüremiyor muyuz süreyi

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek
    SpectatorX bunu yazdı

hocam biliyorum bu siteyi de min kargo suresi 25 gün yazıyor. 10 lira daha üzerine koyup burdan alıyorum. Şöyle 5-10 gün olsa eyv cok cazip. 32gb hafıza kartı için 1 ay bekleyemem.

Düşüremiyor muyuz süreyi

hocam çin üzerinden alışveriş seçeneği sunan bütün firmaların min gönderme süresi bu. bazılar 2 3 ay sonra gönderiyor. ürünü erken alamıyoruz. zaten çok acil olmayan beklerim alırım dediğimiz ürünlerin siparişini veriyoruz

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek
    GoldenBoy bunu yazdı
    SpectatorX bunu yazdı

Düşüremiyor muyuz süreyi

hocam çin üzerinden alışveriş seçeneği sunan bütün firmaların min gönderme süresi bu. bazılar 2 3 ay sonra gönderiyor. ürünü erken alamıyoruz. zaten çok acil olmayan beklerim alırım dediğimiz ürünlerin siparişini veriyoruz

Aslında sermayen olacak; geek'in anasayfasındaki ürünlerin çok satanlarından, gidebilecek olanlarının her birinden 5-10 tane getirteceksin komple anasayfasını da cakacaksın geektr.com diye 1 lira kar koyup sürümden kazanacaksın. Anasayfadaki ürünleri toplasan kac para eder 

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek
    SpectatorX bunu yazdı
    GoldenBoy bunu yazdı
    SpectatorX bunu yazdı

Düşüremiyor muyuz süreyi

Aslında sermayen olacak; geek'in anasayfasındaki ürünlerin çok satanlarından, gidebilecek olanlarının her birinden 5-10 tane getirteceksin komple anasayfasını da cakacaksın geektr.com diye 1 lira kar koyup sürümden kazanacaksın. Anasayfadaki ürünleri toplasan kac para eder 

inan uğraşmaya değmez...