Geiger Sayaci Ve Tuhaf Bir Mail
-
Gecen forumda muridin biri. Geiger sayaci hakkinda konu acmisti.
O konuya biraz goz atmistim. Pazartesi gunu asagidaki gibi bir mail geldi hemde hic kimsenin bilmedigi(is haric asla kullanmadigim bir mail) mail adresime.
Geiger sayacinin ne oldugunu cok iyi biliyorum. Omru hayatimda internette ne geiger sayaci hakkinda arastirma yaptim ne de baska birsey.
Simdi resimde de gorulecegi sirketi hayatimda ilk defa duyuyorum. Bu adamlar bana geiger sayaci hakkinda ne diye mail gondersinler?
Acaba, gezdigim herhangi bir internet sitesi bendeki cookie leri alip sattimi? Hadi diyelim boyle birsey oldu hic kullanmadigim mail adresimi nasil buldular.
Hic boyle birseyle karsilasaniniz varmi?

-
Konuyu açan bendim.
Hiçkimsenin bilmediği maili nereden bilecekler bunlar? O sırada o kullanmadığın mail de açık mıydı? Hem o konuya mesaj yazmamışsın bile ilgin olup olmadığını nasıl bilecekler? Bence tesadüf.
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------
Konuyu açan bendim.
Hiçkimsenin bilmediği maili nereden bilecekler bunlar? O sırada o kullanmadığın mail de açık mıydı? Hem o konuya mesaj yazmamışsın bile ilgin olup olmadığını nasıl bilecekler? Bence tesadüf.
-----------------------------Tesaduf olabilir ama cok ilginc. ve tuhaf ayni zamanda.
Mailler hep outlook ta aciktir. Gerci adamlara "bu maili nereden buldunuz?" diye mail attim ama cevap gelmedi halen.
Birde yillar once bir sitede El-kaide nin resmi sitesinin Pentagon icinden yayin yaptigina dair cok ciddi bir arastirma(kanitlarla birlikte) formu bulmustum. 3 gun sonra o forum resmen yok oldu. Ne google da vardi nede baska bir yerde.