Gel Manyaklaşma
-
arkadaşlar size anlatacağım olay tamamen gerçektir....Dinleyin..Pardon okuyun...
Şimdi 15 eylülde bilindiği üzere okul açıldı ben de gelip yine her zaman ki mekana kurulup yeni gelen kızları kesimeye başladım...İİİ ben bi kız buldum neyse bi ay sonra buna teklif götürdüm evet dedi çıkmaya başladıkkk çıkıyoz da....bana bu kızı ayarlayan çocuk da biden bu kıza aşık olmuş!kıza hergün gül veriyomuş...tabi delikanlı adam napar.uşağı döver ama yapamadık çünkü benim kıza takılan diğer uşağı dövdük o da bizi disipline vermiş hatta polise söylemiş....sonra ki gün polis aldı bizi götürdü neyseki bişe olmadı.müdür da peşimisde konuşamıyorum bile kızla...neyseee tatil oldu (aha bu tatil işte)veee şimdi bana böyle bi msj geldi.
"aşkım çok yakın arkadaşım bana teklif etti ben de umut verdim....."durun bkleyin yine sms geldi şimdi deee "aşkım yanlış anlama ben onla çok yakın arkadaşım istersen arkadaşlığımı da bitiririm"diyo ben ne b*k yiyim yaaaaaa!KIZI DA SEVİYORUM -
O seni sevmedigine göre
Iki gönül bir olmyainca samanlik ise yaramaz. -
bitir de sen de !!!!!!kız baq bana başkaları da talip ama ben seni seçtim demeye çalışıoo
-
EEEE tamam daha ne istiyorsun kız istersen arkadaşlığımı bitirebilirim demiş.
Ama hemen atlama blöf yapıyor olabilir yani sen bırak desen bile bırakmayabilir.böyle birşey olmaması için biraz düşün derim.Diğer taraftan ümit de vermiş bu yüzden sen kızı hiç boş bırakmayacan artık hep yanın da olacak ve varlığını ona hissetireceksin.Başkalrına gerek olmadığını ona öğret .
-
Ne demek "ümit verdim" ya? "Ümit verdim" diye msg yazmak ne demek??.. Dostum kızma ama bence sen bu kıza çok fazla yüz vermişsin, hafiften şımarma belirtileri bunlar.. "ümit verdim" "olabilir" demek düpedüz.. Lanet olsun. Benim de böyle bi sevgilim vardı. Sonraları babamın yanında işe başlamıştı. O da bana böyle sabır zorlayıcı şeyler yapıyordu, sabrımı sonsuz zannediyordu herhalde.. Aynı gün hem ben terkettim, hem babam kovdu işten.. :) Böyle yapacan bunlara. Topunu toplayacan bi yere dökecen benzini.. Leş gibi koksunlar artık.. (Yakamazsın napcan?.. :) ) Yani benim kişisel kanaatim başkasına ümit veren kızdan delikanlı adama fayda gelmez..
-
LosArpeggios bunu yazdı:
Ne demek "ümit verdim" ya? "Ümit verdim" diye msg yazmak ne demek??.. Dostum kızma ama bence sen bu kıza çok fazla yüz vermişsin, hafiften şımarma belirtileri bunlar.. "ümit verdim" "olabilir" demek düpedüz.. Lanet olsun. Benim de böyle bi sevgilim vardı. Sonraları babamın yanında işe başlamıştı. O da bana böyle sabır zorlayıcı şeyler yapıyordu, sabrımı sonsuz zannediyordu herhalde.. Aynı gün hem ben terkettim, hem babam kovdu işten.. :) Böyle yapacan bunlara. Topunu toplayacan bi yere dökecen benzini.. Leş gibi koksunlar artık.. (Yakamazsın napcan?.. :) ) Yani benim kişisel kanaatim başkasına ümit veren kızdan delikanlı adama fayda gelmez..
Abi haklı olabilir bu gün ümit verdeim diyen kız yarın gelir sana ya ben senin arkadaşını seviyorum der sonrada gelir kıçına tekmeyi kor. Biraz fazla yüz vermiş sin
-
yani yuh kıza ya. böyle bişi denirmi. en yakın arkadaşımmışta falan filan. kıskandırmayamı çalışıyor anlamadım. devam et inceldiği yerden zaten kopar
Toplam Hit: 1196 Toplam Mesaj: 7