Geleceğin Meslekleri Hakkında Bilgi
-
Hocalar, bu mesleklerde eleman her zaman lazım oluyormuş. googleda aradım ama istediğim bilgilere ulaşamadım.
Saha mühendisi hangi puan türüyle hangi bölümden olunur?
işçi ev iş güvenliği mühendisliği nedir, hangi bölümden mezun olmak gerekir?aynı şekilde;
görsel düzenleme uzmanlığı, iş analisti, sosyal medya uzmanlığı, konsept yaratıcılığı ..
Hangisi hakkında bilginiz varsa ufak ufak paylaşırsanız hem ben, hem de bu sene ve ileri ki senelerde sınava girecek müritler/mürideler için güzel bir bilgi birikimi olabilir. kalın sağlıcakla -
geleceğin meslekleri birkaç yılda değişebiliyor :D
-
Ben girmeden önce diyorlardı genetik geleceğin mesleği diye hala geleceğin mesleği diye gönderiyorlar çocukları o gelecek 4 yıldır gelmedi..
Uzay mühendisliği de aynı şekilde.
Geleceğin mesleği ne demek biliyor musun; kazanırsın, okurken bitirince sana binlerce lira verecekleri yalanıyla kendini ve herkesi kandırırsın, sonra mezun olursun kendini bir şey sanırsın ama türkiyede tam okuduğun alana karşılık gelen bir iş tanımı olmadığından ya alakasız saçma sapan şeyler yapmak zorunda kalırsın ya da yurtdışına gidersin gidebilirsen.
Gerçi senin söylediklerini bilmiyorum, belki okuyup mezun olunca hakkaten işe yarayan verdiği emeğin karşılığını alan bir insan oluyorsundur. Bu işleri yapan birini bul konuş derim ben.
-
Geçmişin, bugünün ve geleceğin mesleği: Doktorluk. Tıp oku uzman ol kap 9 bin lirayı. Bi tane de doktor karı bul; eder ayda 18 binlira. Şömineye odun yerine para atarsın artık.
-
Tamam bunları geleceğin mesleği değilde açığın çok olduğu meslekler olarak yola devam edelim :) Var m bilgisi olan?
-
The_Cure bunu yazdı:
-----------------------------
Geçmişin, bugünün ve geleceğin mesleği: Doktorluk. Tıp oku uzman ol kap 9 bin lirayı. Bi tane de doktor karı bul; eder ayda 18 binlira. Şömineye odun yerine para atarsın artık.
Iyy sokaydim tipa ya öggyy ne tipi ya -
ZoRKaYa bunu yazdı:
The_Cure bunu yazdı:
Iyy sokaydim tipa ya öggyy ne tipi ya
hocam ben lise 3'teyim. Hayatım boyunca doktorluktan nefret ettim, mühendislik hayalimdi ama malesef türkiye'de öğretmenliğin ve mühendisliğin a..na koydular. İşsiz kalmamak ve ailem ile bana sağlam bir hayat için tek çıkar yol doktorluk olacak. Ben mesleğin sevilip sevilmesinde değilim. Para kazandığım her işi severim prensipte.