folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Geleceğinden Kaygı Duyan,Bir Işık Arayan Arkadaşlara Bazı Tavsiyelerim Var.

Geleceğinden Kaygı Duyan,Bir Işık Arayan Arkadaşlara Bazı Tavsiyelerim Var.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

Bakın.Bu tür karamsarlığa,umutsuzluğa düşmenizin veya bir yerden sonra kendinize güveninizi kaybetmenizin nedeni

kendinize güvenmemenizden kaynaklanır.Kendinize güvenmiyorsunuz.Kendine karşı güvenini kaybeden insan,her şartta

kaybetmeye mahkum veya hazırdır.

Hayatınızı belli bir plana göre yapmıyorsunuz.Karambole hayat yaşanmaz.Benim felesefeme göre,her an bir

stratejidir.Her an her şeyle karşılaşabilirsiniz.Buna göre önleminizi önceden alın ve sonvuruşu yaparak istediğinizi elde

edin.

Unutmayın.Siz çalışın,inanın,azmedin,en önemlisi tevekkülü eksik etmeyin,amacınız kötü olmasın,(mesela ben üni ye

gidince bilmem kaç tane kızı yatağa atacam vsvss..)gibi kötü düşüncelere kapılmayın.

Önce ülkeniz,kendiniz ve aileniz için varsınız unutmayın.Geçmişinize layık olmaya çalışın.

Anne ve babanızın yanından bir şekilde ayrıldığınızda,bu askerlik olabilir,çalışma olabilir,okumak için şehri terketmeniz

olabilir...Yani hepsinin ortak bir gidiş yeri var.Kendinizle başbaşa kalıyorsunuz.Kaygılarınızla,korkularınızla...

Ben de üniversite öğrencisiyim.Anne ve babamızın yanı gibi değil tabi.Her şey daha acımasız.Ama bunlara karşı pes

etmeyi seçerseniz,neden buraya kadar gelediniz ki?Baştan bırakacaktınız.O kadar ailenin emeği,sizin emeğiniz,uykusuz

kaldığınız zamanlar,intiharın eşiğine geldiğiniz anlar,veya bir yakınınızın ne türlü başarıları nasıl kazanğınıa,ne zorluklarla bir yerlere gelindiğine bakın

Boşverin o zengin züppelerini.Siz kendinize bakın...

Bunları düşünün.Demekki yaşamak için bir şeyler yapmak gerekiyor.Zorluklarla mücadele edin.Kaçmayın.Kaçarsanız işler

tüm sarpa sarar,o da bi boka yaramaz.Ona buna yalan sözler söyleyerek kendinizi yalancı meme emen bebek misali

avutursunuz boş yere.Giden kendi hayatınız.Gelecek olanda sizin hayatınız.

Belli bir plan yapın.Giden zaman gitti.Mesela ben 1,5 yılık planlar yaparım hayatımda.Zaman zaman edit yaparım

üzerinde.Neden 1,5 da 2 değil veya 1 değil.Başını alamayacağım bir hata yaptığımda o kalan 0,5 lik yani 6 aylık dönem

bu hatayı telafi etmem için gerekli.Unutmayın,çok profesyonel kişiler bile mutlaka bir yerde hata yapar.

Sizler bunu en aza indirgeyeceksiniz.Başarı yüzdeniz artacak.

Sizin bir felsefeden eksikliğiniz var müridler.Çoğunuz gelecek kaygısı güdüyorsunuz;tamam zaman zaman benimde

aklıma gelmiyor değil ama önlemini daha fazla geç olmadan alın.

Sizlere Kashna Felsefesi'ni öneriyorum.Kendinizi önümüzdeki yaz boyunca düzenli provalar,uygulamalar yaparak bu

felsefenin birer müridi yapmak isterim.Ülke için yapıyorum,ailem için veya kendim için...Sonuçta faydalı bir şeye hizmet

edin.

Karamsarlığı,umutsuzluğu,karanlıktan ve yılandan korkmayı bırakın.Korkularınızla bir an önce yüzleşin.Bu ülkenin sizlere

ihtiyacı var.Çünkü ben bunların çoğunu yaptım ve üzerine yeni gelişmeleri ekleyerek yoluma devam ediyorum.Belki bir kontra atakla,belki de görünen köy misali herpimizin hayatı bir şekilde sonlanacak.Önemli olan bu işten karlı çıkmak.Şunu da unutmayın,kısmetten öteye gidilmez.Kısmetinize de razı olun...

Yanlış anlamayın,sadece siz Tahribat.Com müridlerini biraz olsun o boşluktan kurtarmaya çalıştım.

Spyrex ;)

copy
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    güzel yazı eline sağlık

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

hep pozafit hep pozatif, kisisel gelisme kitaplarinda yazan yaziya benzemis,

bazi satirlarida okumus gibiyim onceden :)

emege saygi, sagol paylasim icin..

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek
    demirci bunu yazdı:
    -----------------------------

hep pozafit hep pozatif, kisisel gelisme kitaplarinda yazan yaziya benzemis,

bazi satirlarida okumus gibiyim onceden :)

emege saygi, sagol paylasim icin..

:)

okumuş olabilirsin hacım.Ama inan %100 Türk malı ,yerli yani :)

Özgün bir yazıdır.Alıntı,malıntı,çalıntı vsvsvs... değildir.

Sadece Tahribat.Com için özel olarak yazılmıştır :)

Lan destek@tahribat.com a mail olarak atsaydım Compu hocam dokumanlara eklerdi :)

Zuhaaaa..... 

copy
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    "(mesela ben üni ye

gidince bilmem kaç tane kızı yatağa atacam vsvss..)"

Bu kısma katılıorm canm :B aramızda bazı arkada$lar var üni ye gidince hatun tavlıcam fln olayına girdi olmadı metalci olarak takılayım karizmam olsun ayarlarım dedi vs  :P  nick vermek gibi olmasın ama ba$ harfi Firex :B
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    r3dros
    r3dros's avatar
    Erkek

spyrex

Cok güzel döküman olmuş ellerine sağlık Sağlık ve piskoloji Dökümanlarımın arasına ekledim.. )

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Omnuarliti
    Omnuarliti's avatar
    Erkek
    Bu da bi kendi kendini avutma şekli.karamsarlık ne kadar çelişkili bi fikirse kendine çok güven duymada aynıdır.gerçekleri görün hayata realist yaklaşın derim ben.

Bu müridin imzası 26/05/2008 12:45:22 PM tarihinde decameron tarafından Türkiye ABye girene kadar banlandı.Banlanis Sebebi: imzan rahatsiz etti uzun olmasi sebebiyle sildim, daha kisa birseyler bulman 20 kitalik sirr yazmaman dilegiyle
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

Omnuarliti bunu yazdı:
    Bu da bi kendi kendini avutma şekli.karamsarlık ne kadar çelişkili bi fikirse kendine çok güven duymada aynıdır.gerçekleri görün hayata realist yaklaşın derim ben.

Hacım bak.Boşu boşuna kendine güvenden bahsetmiyoruz.Yaptığımız işlerin kesinliğinin ve içimizi rahatlatan,bunların sonucu olarak kendimize sunduğumuz özgüvenden bahsediyoruz.Sen derdin ne onu yaz bize.Ona da çare buluruz.Şu an ciddibir boşluktasın.Tavsiyem bir psikoloğa git.Ben napacam deli doktoruyla deme :)

Akşama kadar işlerini ayarla,boş zamanın olsun şöyle kafanı dinleyebileceğin.Sonra en sevdiğin bir yere git.Herhangi guzel bir mekana.Ama yalnız ol.Ama sessiz olsun.Sonra yak bi sigara hocam.Bırak kendini anasını satiyim :) 2 saat geçir öylece.ve eve git.hiçbir şeyle ugrasmadan yat ve kesinlikle derin bir uykuya dal.

Ertesi gün çok guzel bir gun olacak.Bugun cok konustum.Sürc-i lisan ettikqse affola beyler. :)

copy
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    sağol hocam, da merak ettiğim bişey var, bir insan geleceği için niye endişelenir ki :) beyin yerinde olduğu sürece bir insan ömür boyu başının çaresine bakabilir. kendine güven dedikleri bu olsa gerek ^^
Toplam Hit: 957 Toplam Mesaj: 9