Gelecek İçin Birşeyler Öğrenmek İstiyorum!..
-
Arkadaşlar Uluslarası Ticaret bölümündeyim.Bölümümün iyi olduğunu düşünüyorum.Ama iyi olması demek iyi bir iş bulabileceğim anlamına gelmiyor.Güzel bir ortalama yapmaya çalışıyorum.Şuan 1. sınıfı bitirdim.
Açıköğretime başvurucam bu sene , eninde sonunda bitiririm.Çoğu dersim muaf tutuluyomuş zaten ki tutulmasa da önemi yok.Girmek istediğim bölüm çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri.
Şuan ingilizce için kasıyorum.Maddi imkanlarım bu yaz amerikaya gitmeme olanak vermedi ancak seneye gidebileceğim sanırım.Ondan sonrada 2. bir dile yöneleceğim.
Bunun yanında aksatmadan haftada 1 kitap okuyorum.
Sertifika veren konferanslara katılıyorum , 9 sertifikam oldu.
Benim size asıl sorum şu:
Bilgisayarsız hiç bir şey yapılmayan su dünyada benim gelecek için ne öğrenmem gerek?Vaktimi ne için değerlendirmeliyim?
Bunun yanında ikincil olarak her alanda önerilerinizi alabilirim.
Şimdiden teşekkürler..
-
bence dile yönlen birkaç dili iyi bilmen çok işine yarar
ingilizce için amerikaya gitmekten kastın wat ise bence o şekilde ilerletemezsin
bi kursa ver 5bin liranı daha iyi verim alırsın
bilgisayarın bi hobi olarka kalması senin için daha iyi gibi geliyor
-
hocam ms office programlarini ogrenmen kafidir bence. v 2. dil olarak sana ispanyolcayi oneririm
-
Hiç kasma kendini hacı sana pc lazım değil
Sırdan bi kullanıcı kadar bişeyler bil yeter hatta mümkün olduğu kadar uzak dur pc den senin sosyal olman lazım bu pc denen meret asosyaleştiriyor insanı.....
Ofis programlarını iyi bil,
Hızlı ve doğru bi şekilde yazı yazabil pc de,
Birde kendini anlatmak adına bir blog tarzı site olabilir ama çok kasma hazır bi blog işini hayli hayli görürü bence....
-
Hacı ben u.a. ilişkiler mezunuyum. Şimdi de bi firmada ithalat ihracat danışmanıyım. Sana tavsiyem staj yap. Ama boş fabrikalarda değil. Mümkünse Gümrük Müşavirliği falan ayarla kendine staj için.
Bi tane batı dilini biliyorsan bi tane doğu dili öğren. Mİsal. İngilizce biliyorsan Arapça, Farsça, Rusça, Çince gibi. İki tane Batı dili eğer makinadan anlıyorsan Almanca, otomotiv sektöründen anlıyorsan Fransızca öğren. Eğer hiç bi dalda uzmanlık alanın yoksa hiç öğrenme daha iyi. Gelişmemiş ülkelerin dilini öğren eğer tekstil sektöründe uzmanlaşmışsan. Arnavutça, Bulgarca gibi..