folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Gelecek Ne Zaman Gelecek ? Hangi Güne Hazırlanıyoruz?

Gelecek Ne Zaman Gelecek ? Hangi Güne Hazırlanıyoruz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

Konuyu açmadan önce biran dejavu yaşadım sanki ben böle bi konu açmışmıydım diye açtıysam kayle almayın :)

Bir İnsanın Kısaca Hayatı:

0-6 Yaş: Anne,baba tarafından geleceğe hazırlanma.Ayakların üzerinde durmanın öğretilmesi.

6-14 Yaş: İlkokul hayatı..Geleceğe hazırlık olayı başlıyor burada asıl olarak.Çocukluk denilen kavramı siktir edip,geleceğimizi önemseyip derslere koyuluyoruz.Ne rahatça misket oynuyor,ne rahatça gezip tozup çocuklugumuzu yaşayabiliyoruz..Bugünümüz geleceğimiz için bi köşeye atılıyor.

14-18 Yaş: Lise hayatı..Ha gayret ha bitecek bak üniye geçince herşeyden kurtulacaksın geleceğin garanti altına alınacak diyorlar..inanıyoruz..derslere koyuluyoruz..Dersleri önemsemesek bile ailemiz önemsiyor ve istediğimiz gibi yaşayamıyoruz bugünü.Gençliğimizin ilk yılları böylece yine siktir ediliyor geleceğimiz için.

18- ... Yaş: Üniversite hayatı..Hani bitmişti?yine bi kazık yiyoruz.bu sefer okul denilen illetin en afillisi başlıyor :) sabah akşam ıkına ıkına çalış dur..gençliğimizin en güzel çağıda böylece tam istediğimiz gibi yaşanamıyor..

Tamammm..Buraya kadar herşey gelecek için..Ulan bu gelecek ne zaman gelecek biri bana söylesin :) dedeme bakıyorum adam hala çalışıyor..soruyorum dede ne halt yemeye çalışıyosun..sizin geleceğiniz için diyor :) ee dede ben ne zaman geleceğe gelicem diyorum.evlenip çoluk çocğa karışınca dior..ee babama bakıyorum bu seferde.adam evli,çoluk çocuğa karışmış..24 saatlik günün 12 saati çalışıyor 9 saati uyuyor 3 saati tv izliyor...Amk geleceği eğer bu babamın yaşadığı hayatsa okumuyorum ben :)

biz neye hazırlanıyoruz,o huzur içinde yaşamamız için hazırlandıgımız gelecek ne zaman gelecek biri bana açıklasın alnından öpücem :)

Konu anlatımı biraz çocuksa olsada anladınız işte neticeyi :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek

harika özetlemişsin hocam.
    hayatta durmak yok,sürekli koşturmaca..

Koca hestiy aya bedenem ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

hepimiz olmek icin yasiyoruz.

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

Ve sonunda öleceksin herşey boşa gitmiş olcak

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

Her günümüz bir sınav hocam, bir günümüz diğerinden üstün olmalı ki yükselen bir grafik çizelim, bunun için yaşıyoruz, bu sınavlar da elbet son bulacak ve sonuçlar açıklanacak..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

Yılları bu kadar çabuk atıp gitme :) siz söyleyin müridler 1 gününü 1 yılına değişecek adam var bnda aldığın ilk alkol arkadaşınla gezmen sevdigin kızı ilk opüşün falan vs bunların hepsi yeri geliyo 1 değil 10 ömre bedel oluyor. 

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

Bilinmeyen bunu yazdı:
    -----------------------------

Her günümüz bir sınav hocam, bir günümüz diğerinden üstün olmalı ki yükselen bir grafik çizelim, bunun için yaşıyoruz, bu sınavlar da elbet son bulacak ve sonuçlar açıklanacak..

niye ki uğraşalım nu grafiği yükseltmek için hocam :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

DeaD_BY bunu yazdı:

Bilinmeyen bunu yazdı:

niye ki uğraşalım nu grafiği yükseltmek için hocam :)

Düşürmekten iyidir..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuz_ruhu_03
    tuz_ruhu_03's avatar
    Erkek

Bi süre sonra herşey aynı olmaya başlıyor.Sabah kalk işe git,akşam gel,gece uyu,sabah işe.pazar günü aptal kutusuna bak.

Sadece yaşamak için...

Toplam Hit: 1133 Toplam Mesaj: 9