folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gelecek Ne Zaman Gelecek?

Gelecek Ne Zaman Gelecek?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

Hiçbir zaman cevabını bulamadığım bir soru..Gelecek ne zaman gelecek..?

İlkokulda;hadi oğlum iyi bi lise kazan geleceğini garanti altına al dediler..okuduk,uğraşdık,didindik bi liseye kapak attık.

Lise oldu;üniversite tüm bu çilelerin sonu dediler.Çalışın geleceğinizi garanti altına alınd ediler..Çalıştık,kıçımızı yırtık sonunda girdik bi üniversiteye..

Üniversiteli olduk;İyi oku,sıkı çalışki işinde en iyisi olabil.Yoksa her üniversite okuyana para vermiyolar bu devirde denildi..Sıkı çalıştık iş sahibi olduk..

Sonrasında evlilik derdi gösterdi kendini..Yuva kurup ev bark sahibi olmak...Hergün daha çok para kazanmak için kıçını daha çok yırmak..

Peki biz gelecek için hazırlanıyoruz..Peki gelecek ne zaman gelecek? =) anı yaşamak en iyisi bence çünkü bana göre o gelecek en az 80 yaşında gelecek :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

Türkiyedeki insanların ortalama ölme yaşları 65 emeklilik 65 hesab et  ne kadar sonra yırtınmadan çalışacağını :)

Merhabaaaaa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

insanlar tercihleriyle yaşarlar. tercihini yap.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    insanın geleceği ölünce gelir. dünyada dert tasa yapılacak iş bitmez ki

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek

Allah ömür versin 78 yaşında bir dedem var inanmıcaksınız belki ama hergün ölümü bekliyor.

Diyeceksiniz ki tüm yaşlılar ölümü bekler ama hangi yaşlıya sorarsanız öleceğim günü bekliyorum demez.

Nasılsın diye sorduğumda "iyiyim şükür bundan sonra nasıl olayım sıramı bekliyorum" diyor.

Şimdi sorarım sana 80 yaş gelecek için beklediğin yaş mı diye?

"anı yaşamak en iyisi bence" işte bu lafına can-ı gönülden katılıyorum hocam...

Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

her sanıye ölüme yaklaşıyoruz gelecek ne zaman diye soruyosun bi sanıye sonranda gelıcek 1 saat sonrada yanı her nefes alısında zaten ömüründen ömür yıyosun geleceğini harcıyosun kasma kendini böyle sorulara takılma 8)

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
Toplam Hit: 736 Toplam Mesaj: 7