folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Gelecek Planlamam Hakkında Fikirlerinize Ihtıyacım Var

Gelecek Planlamam Hakkında Fikirlerinize Ihtıyacım Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

arkadaşlar öncelikle şöle baslamak ıstıyorum konuya , bu sene unıversite sınavına  hazırlanmaya calısan biri olarak 2.sınavda 180 barajına bıle ulasamamaktan korkuyorum acıkcası kafam cok karışık. şöle bi plan edındım kendı kendıme gelecege daır ;

2 senelık unılerden bırınde bılgısayar programcılıgı

2 sene acıkogretım (varsa okdugum bolume uygun bılgısayarla ılgıılı acıkogretımdede bı bolum ıstıyorum  tabı varmı bılmıyorum )

2 sene bilge adamda belli başlı şeyler hakkında bilgmi genişletme (duydugum kadarıyla bayagı faydalı bır  yermış )

yada 4 sene ozel okulda yazılım muhendıslıgı .

şimdi ıstıyorum bı yandan 4 senelık unı okumak ama ya yapamazsam korkusu var bı yandan 2 senelık unıde okuyup dıger dedıklerımı yapmak ıstıyorum bu seferde gelecekte gecım sıkıntısı yaşarmıyım onuda bılmıyorum bu konuda gercekten fıkırlerınıze cok ıhtıyacım var arkadaşlar

dipnot: konu   geyiğe alınmazsa  cok sevinirim.

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

4 yıllık bi üni.istiyosan ve yapabilcek potansiyeli kendinde görüyosan bu sene puanların kötüyse seneye bırak...insan ömrü ortalama 70 yıl..1yıl bunun içinde hiçbişi değil...iş hayatına ha 23 ünde atılmışın ha 24 kimse yaşına bakmaz yaptığın işe bakar..1 yıl önemli diyosan ama 4 yıllık istiyosan yine bırak seneye derim...kazandığın sene yazın ing.kursuna gider hazırlığı atlarsın..o farkı öle kaparsın

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

dikey geçiş düşün derim

memento mori.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WildWamqire
    WildWamqire's avatar
    Erkek

lefke avrupa universitesi normal fiyatı 4800 dolardı ilk 5 e yazdığında %50 burs veriyordu buraya 190 larla burslu gelenler var hoca azcık gtnu sık çalış 250 fln yap %50de sen al okulda versin al sana yuzde yuz ayrıca tam ozel değil burası devlete  ait sadece belirli kısmı kıbrsı bilim vakfına  ait :)

Abure cubure subure dubure re re re tey tey tey
Toplam Hit: 915 Toplam Mesaj: 4