Gelecek Planlamam Hakkında Fikirlerinize Ihtıyacım Var
-
arkadaşlar öncelikle şöle baslamak ıstıyorum konuya , bu sene unıversite sınavına hazırlanmaya calısan biri olarak 2.sınavda 180 barajına bıle ulasamamaktan korkuyorum acıkcası kafam cok karışık. şöle bi plan edındım kendı kendıme gelecege daır ;
2 senelık unılerden bırınde bılgısayar programcılıgı
2 sene acıkogretım (varsa okdugum bolume uygun bılgısayarla ılgıılı acıkogretımdede bı bolum ıstıyorum tabı varmı bılmıyorum )
2 sene bilge adamda belli başlı şeyler hakkında bilgmi genişletme (duydugum kadarıyla bayagı faydalı bır yermış )
yada 4 sene ozel okulda yazılım muhendıslıgı .
şimdi ıstıyorum bı yandan 4 senelık unı okumak ama ya yapamazsam korkusu var bı yandan 2 senelık unıde okuyup dıger dedıklerımı yapmak ıstıyorum bu seferde gelecekte gecım sıkıntısı yaşarmıyım onuda bılmıyorum bu konuda gercekten fıkırlerınıze cok ıhtıyacım var arkadaşlar
dipnot: konu geyiğe alınmazsa cok sevinirim.
-
4 yıllık bi üni.istiyosan ve yapabilcek potansiyeli kendinde görüyosan bu sene puanların kötüyse seneye bırak...insan ömrü ortalama 70 yıl..1yıl bunun içinde hiçbişi değil...iş hayatına ha 23 ünde atılmışın ha 24 kimse yaşına bakmaz yaptığın işe bakar..1 yıl önemli diyosan ama 4 yıllık istiyosan yine bırak seneye derim...kazandığın sene yazın ing.kursuna gider hazırlığı atlarsın..o farkı öle kaparsın
-
dikey geçiş düşün derim
-
lefke avrupa universitesi normal fiyatı 4800 dolardı ilk 5 e yazdığında %50 burs veriyordu buraya 190 larla burslu gelenler var hoca azcık gtnu sık çalış 250 fln yap %50de sen al okulda versin al sana yuzde yuz ayrıca tam ozel değil burası devlete ait sadece belirli kısmı kıbrsı bilim vakfına ait :)