Gelen Yönlendirme İptali

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    atakan_1907
    atakan_1907's avatar
    Erkek

Benim numarama sık sık tanımadığım numaralardan arama geliyor ve aramadan hemen önce ekranda aktarılan arama yazısı çıkıyor. Başka biri sanırım yanlışlıkla hattını bana yönlendirmiş. Bunu nasıl iptal edebilirim? Yardımlarınızı bekliyorum müridler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

operatör firmanı ara ve durumdan bahset iptal ederler

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    atakan_1907
    atakan_1907's avatar
    Erkek

Aradım en sonunda ama yönlendirme olmadığını söylediler. Fakat aynı durum devam ediyor sabah yine birileri çaldırıp kapattı defalarca :) Açıp aradığı kişinin ben olmadığımı söylememe rağmen arıyorlar. Çünkü onlar da haklı. Aradıkları numara farklı. aslında doğru arıyorlar :) Garip bir durum. Bir fikri olan yok mu?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

up sinir bi durum yardımcı olmak lazım arkadasa :D

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

arayan elemanlar senin numaranı söylüyorsa zaten yönlendirme olamaz.

hattın yeni mi? bazen iptal olan hatları kapatıp yeniden satışa sunuyorlar.

He is finding himself.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

senii arayan kişiden aradığınız numarayı vereblirmisinz de farklı bir numara verirse operatörünü ara bildir o kişiye ulaşamazsın çnkü sadece msjla ulaşırsın blki oda

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    atakan_1907
    atakan_1907's avatar
    Erkek

Zaten sordum farklı numara söylüyor :D O doğru aradığı halde arama bana yönleniyor. Operatör biz bilmeyik diyo :) O numaraya mesaj falan atmak lazım ama dediğiniz gibi büyük ihtimal o mesaj da bana dönecek. Yapana küfür etsem ortaya çıkar mı acaba :D:D:D

Toplam Hit: 1820 Toplam Mesaj: 7