Gelin En İyisini Seçelim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

aslında anket olarak daha iyi olur ama ben herkezin niye neden onu kullandığını merak ettiğim ve güzel bir tartışma ortamı için böle olmasinin daha iyi oldunu düşünüyorum.

Tarayacilar 

Ei 7 aslında uzun uzun kötü yönleri söylene bilir ancak benim icin vasatlık ötesi yni özellikleri es geçiyorum 

Firefox başarılı bir internet tarayicisi belli başlı eksikleri olsada çok populer güvenli ve tool bar tema eklenti vs. özellikleriyle göz dolduruyor.

Opera aslında bana göre En hızlısı sadece bana göre deil kanıtlanmış en hızlı tarayici sebebi ise tahribat forumlari arasinda 3-5 defa ileri geri yapsanız anlarsiniz  Güçlü aktarim yöneticisi + Torrent desteği temalar   Özelleştirilebilir çoklu giriş sayfasi tek eksiğinin tool barlar olduğunu 

düşünüyorum. 

Safari aslında biz win kullanıcılari pek kullanmasakda linux ve makintoş kullanıcılari pek beğeniyor nedense. 

Media player

win media player  belli başlı kodekleri desteklemesine rağmen çağımıza ayak uyduramadığından yerlerde 

Winamp kuşkusuz en çok indirilen ve kullanılan media player güçlü kodek desteği ve ses kalitesi ile göz dolduruyor 

RealOne player aslında pek kullanıccısı olmasada bana göre en iyi player örn: istediğiniz an sesleri kayit edebilmesi (youtub to mp3 gibi ) flash tüm videolari 

tek dokunuşla indirmesi ve oynatmasi Güçlü kodek desteği + iyi görünüm 

Resim düzenleme programı olarak sagdece Photo filitre kullanıyorum herşeyime yetiyor da =) 

şimdi herkez kendi kullandığı Pc programlarini yazarsa ve sebepleri ile çok sevinirim belki aradığımız özelliklleri bulmuş oluruz.  

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ie7 berbat hocam berbat ötesi slim browser bile daha iyi.Yeni tab açıyorsun tekrar explorer açıyor slim browser  daha hırlı.

Opera artık tırt...En iyisi firefox kalıyor geriye ne diyim.Geri kalanlar hakkında pek birşey söylemiyicem. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek

neyin en iyisini secicemizi yazsana hoca su baslıgaa...

fayrfoks iyidir.. :) player  olarak winamp , DVD oynatıcı : BlazeDvd Player , 3gp de media player classic :D resim düzenleme 4ever Photshop

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    ayrıca kardşeim var ya linuxla giriyorum 1024 şu opera ile yazıyorsunuz sonra boşluk bırakmadan yazıyorsunuz iğrenç bir görüntü oluyor.Onuda belirtiyim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    firefox hoşuma gitti plugin tema desteği vs media dinleyici olarak winamp yerine aimp çok çok daha iyi bence ses dönüştürücü gibi gelişmiş yardımcı programları var ayrıca yeni bi parçaya geçince monitörün üstüne bitişik tranparan bilgi veriyor iyi bi alternatif bence
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

Tarayıcı :
    Standart, her sayfanın gerçek görüntüsünü gösteren Internet Explorer. ie7
    Peşine FireFox

Media :
    Winamp, GOM Player

Resim Düzenleme :
    Adobe Photoshop

Web Design :
    1- Dreamweaver
    2- Front Page

FTP Programı :
    FileZilla

Anti Virüs :
    Nod32, Kaspersky

CD Yazıcı :
    NERO

Localhost Server (php)
    AppServ

PC Optimize, Performans programları :
    TuneUp Utilities 2007

bir de şu daemon tools var. Onun yerine bence en iyi program "CD Space 4.1" kafede felan yıllardır bunu kullanırız.

sanılanın aksine...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    ben NighT-7 arkadaşımızın yazdığı gibi yazmanisi istedim ben sagdece fikirlerimi de koydum yani onun gibi yazip bide yanina niye o diye yazarsaniz belki işimize yarayan şeyler çikar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    ie7 eşşek gibi operaya kanım ısınmadığı için kullanmadım frıfox kullanıyorum cokta memnunum. Bazen bazı hıyarlar (genelde eskı sıteler) bir site yapıyor frıfoxda actıgın zaman sorun cıkatıyor... tabı onun ıcınde frıfoxun ıcıne ie cekırdegı attımmı o sorunda asılıyor. ayrıca toolbarları cok mısal torrent toolbarı 117 sıtede arama yapıyor. gomplayer gercekten cok ıyı wınamptan vaz gecemıyorum bır cok program kullandım genede alıskanlık....
Toplam Hit: 1166 Toplam Mesaj: 8