Gelişmiş Film Programı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devin
    devin's avatar
    Erkek
    arkadaşlar yerel bir televizyon kanalında çalışırken kullandığım bir proğram vardı. bir kaç görüntüyü üst üste ekleyebiliyorsun, ses filan ekleyebiliyorsun movi makerin çok gelişmiş hali, yani aynı karede iki veya çok daha fazla görüntüyü ekleyebiliyorsun. bu programın ismini ve nerede bulabileceğimi bilen varsa lütfen yardım.. saygılar

sen rino miçi mono ippo yori hacimeru
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    pinnacle studio ben kullanmıştım bir ara baya güzeldi. ve kolay kullanılıyordu.

ftw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    vcd cutter var filmleri birleştirmek için ayrıca movistar var ama bu profosyoneller için diye biliriz ama ama amotrce bi pro kepçer kartın olmazsı lazım ondada

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devin
    devin's avatar
    Erkek
    indir com da bulamadım istediğim özellikte, adını bilmediğimden bir kaç prog indirdim istediğim özlkte değil. pinacle programı var ama istediğim özellikte değil. daha gelişmiş bir program diyorum..

sen rino miçi mono ippo yori hacimeru
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek
    bu televizyoncuların kullandıgı reklam efekt programını bilen varmı arkadaşlar banada o lazım zaten o proyu bulsak iş bitmiştir.

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aziztufan
    aziztufan's avatar
    Erkek
    Studio 9 adlı bir program var.Muhteşem bişey onu bulabilirsen banada haber ver
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek
    -

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
Toplam Hit: 1998 Toplam Mesaj: 7